fallback

North West Fest Varaždin

North West Fest Varaždin

Typography

21., 22. i 23. lipnja održat će se prvi North West Fest u Varaždinu, u organizaciji Udruge Festival.

Kako je prošle godine 21. lipnja uspješno realizirano obilježavanje Svjetskog dana glazbe uz brojne izvođače sjeverozapadne Hrvatske, organizatori iz Udruge Festival ove godine nastavljaju i šire ovaj događaj na tri dana pod nazivom North West Fest. North West Fest je zamišljen kao urbani festival koji obilježava početak ljeta u Varaždinu.

North West Fest 2018

 21. lipnja obilježavat će se Svjetski dan glazbe na kojem će od 15.00 sati do 18.00 sati nastupiti DND – Glazbena radionica pjevanja Mali slavuji, Ženska vokalna skupina Kaliope i Klapa Marof, a od 20.00 sati do 24.00 sata nastupat će Timeless – Cover band, Stim – Cover band i The Trio.

22. lipnja se održava Tribute band festival od 20.00 sati, a nastupaju Fantom slobode, The Kula i Pastiri.

23. lipnja od 20.00 sati do 24.00 sata održava se Cover band festival na kojem nastupaju Grupna terapija, Stargazer, The yangsters i Contra ritam.

Sva tri dana North West Fest obilježit će i Rock painting festival. Pokrovitelji prvog North West Festa su Grad Varaždin i Hrvatska glazbena unija, a uz podršku Koncertnog ureda Varaždin North West Fest podržali su i Tin-marketing, Glazbena agencija Loop i Lupres.

Svi programi se održavaju na Kazališnom trgu kod fontane uz besplatan ulaz.