fallback

Natječaj za kratku priču Muzeja anđela

Natječaj za kratku priču Muzeja anđela

Typography

I ove godine valja potražiti neobjavljene tekstove, koji progovaraju o duhovnosti, važnosti intucije, ljubavi, empatiji, općenito pozitivnim vrijednostima.

Dobar razlog za potragu je ovogodišnji Natječaj za kratku priču Muzeja anđela. Naime, kao i dosad, skupljaju se šifrirani radovi, ne dulji od 3 kartice, dok je podatke o autoru potrebno zasebno priložiti u zasebnu omotnicu, uz rad. Novitet ove godine jest da natjecatelj uz svoj rad treba još priložiti Privolu za obradu i zaštitu osobnih podataka. Obrazac privole se nalazi na mrežnim stranicama Muzeja anđela. Ako natjecatelj ne priloži privolu uzet će se da je privola dana. Radove će odabrati stručno prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od tri člana. Za najuspješnije radove osigurane su tri ravnopravne novčane nagrade u iznosu od po 2.000 kn, a Muzej anđela dodijelit će i posebnu, Marijinu nagradu (rad slikara Željka Prsteca).

Nagrade će autorima biti uručene u Muzeju anđela u Varaždinu, na svečanosti u povodu Dana anđela čuvara (2. listopada), kad će autori i čitati priče. Zainteresirani kreativci, svoje radove mogu slati do 1. srpnja na adresu Muzej anđela, 42000 Varaždin, Ul. Stjepana Vukovića 15, s naznakom "Natječaj za kratku priču''.

Natječaj podupire Grad Varaždin u okviru javnih potreba u kulturi.

Muzej andela kratka prica 2018