fallback

Cabaret à la Zagreb by Miro Ungar

Cabaret à la Zagreb by Miro Ungar

Typography

Diva pjeva ariju Kontese Nere u Kontesi!

Jazz & Cabaret club Kontesa i Kazalište Komedija s ponosom najavljuju novi koncept Cabaret showa pod nazivom „Cabaret à la Zagreb“.

Premijerni show je 8. prosinca, a producent, režiser i voditelj showa Miro Ungar pripremio je zanimljive i atraktivne točke i goste, koji će kroz svoje nastupe na sceni Kontese pružiti publici malo šarma i topline Zagreba s početka prošlog stoljeća, kao i razigranosti i dinamike novog doba.

„Povodom Adventa odlučio sam napraviti show u kojem će moj dragi rodni grad imati glavnu ulogu. Bio je to veliki izazov jer Zagreb može istovremeno biti romantičan, smiješan i ozbiljan, skroman i razuzdan. On je neiscrpan izvor inspiracije. Ovaj cabaret će biti Zagreb kako ga ja doživljavam – Zagreb na „My way“.

Dramaturgiju potpisuje Ivica Krajač.

Sretni smo da možemo najaviti i sudjelovanje hrvatske pjevačke dive Radojke Šverko koja će pjevati „Pjesmu kontese Nere“ iz rock opere „Grička vještica“.

Uz nju će nastupiti u nekoliko različitih uloga i pjevač Bojan Jambrošić, kao i pjevačica – glumica Nikita! U showu nastupa i šestočlani plesni ansambl, pjevači zabavljači, artisti i stand up komičar.

Bit će veselo, ludo, šašavo – cabaretski!

Dobro nam došli, Zagreb sad opet ima svoj Cabaret!