Izbornik

Vijesti

Poljske regije moraju biti uzor hrvatskima

Zamjenik krapinsko – zagorskog župana Anđelko Ferek – Jambrek sudjelovao je na konferenciji “Iskustva Poljske u pregovaračkim procesima i važnost regionalnih operativnih programa za razvoj regija”, koja je u Zagrebu održana u organizaciji Hrvatske zajednice županija i Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU.

Zastava Europske unije

Informativni dan Obzor 2020. za mala i srednje velika poduzeća organizira Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG- BICRO), Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta te Ministarstvo znanosti i obrazovanja, uz podršku Europske poduzetničke mreže.

Izdvojili smo najaktualnije otvorene natječaje!

U nastavku saznajte više o najaktualnijim otvorenim pozivima iz fondova EU te drugih izvora koja su namijenjena korisnicima na području Republike Hrvatske.

Prijave projekata na fondove Europske unije u 2018.

U cilju što boljeg informiranja javnosti o mogućnostima prijava na fondove Europske unije, Grad Varaždin organizira tribinu na kojoj će se predstaviti plan ovogodišnjih natječaja Europskog socijalnog fonda - Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. koji se odnose na zapošljavanje, socijalno uključivanje, obrazovanje, kulturu, medije i civilno društvo.

Izdvojili smo najaktualnije otvorene natječaje!

U nastavku saznajte više o najaktualnijim otvorenim pozivima iz fondova EU te drugih izvora koja su namijenjena korisnicima na području Republike Hrvatske. Realizirajte svoje ideje dobivenim bespovratnim sredstvima kroz navedene pozive!

Prijavite se na naš Newsletter