Izbornik

Uspješni projekti

Novi projekt Gospodarske škole Varaždin

Gospodarska škola Varaždin svečanim potpisivanjem ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji su financirani iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., u okviru poziva za dodjelu bespovratnih EU sredstava Podrška obrazovanju odraslih polaznika uključivanjem u prioritetne programe obrazovanja, usmjerene unaprjeđenju vještina i kompetencija polaznika u svrhu povećanja zapošljivosti, od 25.1.2018. godine provodi projekt pod nazivom Prekvalifikacijom do posla.

Projekt „Zajedno ka održivom socijalnom dijalogu – ZAKOS"

Varaždinskoj županiji odobren je projekt „Zajedno ka održivom socijalnom dijalogu – ZAKOS“. Zamjenik župana Robert Vugrin potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava za projekt u kojemu je Varaždinska županija i prijavitelj i nositelj.

Više od 220 novih zdravstvenih usluga i ulaganja u objekte Doma zdravlja

Više od 220 novih zdravstvenih usluga, među kojima su, primjerice, ultrazvuk štitnjače i dojke u Ivancu te digitalni ortopan u Varaždinu, bit će uvedeno u liječničke ordinacije u šest gradova i 12 općina u Varaždinskoj županiji, a uz to će biti izvedeni zahvati na sedam objekata Doma zdravlja Varaždinske županije, što će osobama s invaliditetom omogućiti lakši pristup zdravstvenim uslugama.

Prijavite se na naš Newsletter