Izbornik

Turizam

Okusi proljeća na Krku

"Krk Food Fest - Okusi proljeća" u 20 restorana na otoku Krku održava se od 19. travnja do 31. svibnja.

Aktualnosti u razvoju golf ponude u Hrvatskoj

Konferencija o golf turizmu pod nazivom „Aktualnosti u razvoju golf ponude u Hrvatskoj” održat će se u Opatiji, 29. travnja.

Proljetna jela chefice Ane Grgić

U Le Bistrou zagrebačkog hotela Esplanade, u proljetnom ozračju uz miris zumbula i glazbu predstavljen je novi à la carte jelovnik.

6. Dubrovnik FestiWine

U zagrebačkom wine friendly restoranu FINO & VINO predstavljen je vinski program 6. Dubrovnik FestiWine-a koji će se održati od 22. do 28. travnja.

Dani okusa varaždinskoga kraja

Dani okusa varaždinskoga kraja održavaju se od 5. do 15. travnja i ove godine obuhvaćaju 15 ugostiteljskih objekata.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter