Izbornik

Eno-gastro ponuda

Vina i maslinovo ulje Meneghetti

U zagrebačkom Cheese baru pred brojnim predstavnicima medija, partnerima i prijateljima predstavljena su dva nova Meneghetti proizvoda.

Plavci na Adventu

Na Adventu na Strossayerovom šetalištu u Zagrebu predstavljeni su plavci mali s Pelješca – Vina Rota i PZ Dingač.

Kascheta među najboljima

Na Burgerfestu u Zagrebu pizzeria i trattoria Kascheta osvojila je drugo mjesto od 18 pizzeria i trattoria koliko se natjecalo.

Osječajnik na zagrebačkom Adventu

Franck je na terasi zagrebačkog kafića Story Supercaffé uz božićnu čajanku predstavio još jednu atraktivnu lokaciju ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa – Osječajnik, koji spaja jedinstveni zimski ugođaj uz toplu šalicu čaja.

FOTO: Julio Frangen

Pjenušac Sibon napravljen od Pušipela (Šipon) dobio je ime na osnovi legende prema kojoj je francuski vojnik u vrijeme Napoleona u Međimurju kušao vino i rekao C'est bon (To je dobro). Tako je nastalo ime Šipon, a na osnovi tog imena kreiran je Sibon.

Ivica Perak na zagrebačkoj vinskoj sceni

Perak je došao sa svojim vinima u restoran Kalelarga pred novinare, vinske stručnjake i trgovce vinima.

Vina Zorić

U restoranu Spare RIBS Grill u Zagrebu predstavljena su vina Darija Zorića iz Kutjeva.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter