Otvaranje sajma poduzetnica "Žena sam. Poduzetnica sam"

Sajam poduzetnica

Typography

Obraćamo vam se u trenutku kad Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije priprema treći po redu sajam poduzetnica "Žena sam. Poduzetnica sam".

Vjerujemo da sajmovi pridonose povećanju broja poslovnih kontakata među poduzetnicima, a što rezultira većim brojem sklopljenih poslova, većom zaradom i povećanim zapošljavanjem. Isto tako bolja poduzetnička klima rezultira i većim brojem novoregistriranih obrta i poduzeća.

S ciljem davanja podrške ženama poduzetnicama koje su se hrabro odlučile na pokretanje vlastitog posla i omogućavanja da se predstave javnosti i dokažu da je moguće biti poslovno uspješan bez obzira na spol, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije u suradnji s Međimurskom županijom, Obrtničkom i Gospodarskom komorom Međimurske županije i gradskim i općinskim povjerenstvima gradova Čakovca, Murskog Središća i Preloga te općina Nedelišće, Sveti Martin na Muri, Belica i Dekanovec, a povodom Međunarodnog dana poduzetnica, organizira Sajam poduzetnica "Žena sam. Poduzetnica sam".

Sajam poduzetnica "Žena sam. poduzetnica sam." će se održati u subotu 20. svibnja 2017. godine u zgradi Scheier, Marice hrvatske u Čakovcu, a njegovo otvorenje planirano je za 10,00 sati. Planirano trajanje sajma je od 10,00 do 15,00 sati.

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije i partneri prvi sajam poduzetnica uspješno su organizirali povodom Dana poduzetnica u svibnju 2015. godine, a na njemu su učestvovale mnoge poznate poduzetnice s područja Međimurske županije.

Opširnije o tvrtki/instituciji na poveznici

Prijavite se na naš Newsletter