120 odabranih vinara nastupit će 1. i 2. ožujka na dvodnevnom vinskom festivalu u Laubi u Zagrebu na 4. Vinart Grand Tastingu.
Eno-gastro ponuda
Anđelini u Basementu
Abeceda finih zalogaja u projektu Vinskih srijeda nakon posla (Wine Wednesday AfterWork) ugostila je u vinskom podrumu u Basementu u Zagrebu istarsku vinariju Anđelini iz okolice Pazina.
Aminess Gourmet Lab
Turistička kompanija Aminess pokrenula je projekt Aminess Gourmet Lab koji je predstavljen u Zagrebu.
Vinski razgovori
Udruga za kulturu stola G.E.T. (Gastronomija-Enologija-Turizam) pokrenula je Vinske razgovore koje s vinarima vodi novinar Tomislav Stiplošek.
Whisky Fair Zagreb
Na Sajmu whiskyja u Plaza Event Centru u Zagrebu oko 3.000 posjetitelja moglo je kušati više od 150 vrsta whiskyja, među kojima su bile i ekskluzive i limitirane serije.
Ayurvedski okusi ljubavi u središtu Zagreba
Ayurveda Balance Health Centar poziva na originalno valentinovsko gastronomsko uživanje uz drevne ayurvedske afrodizijake.
Vino uz žlicu
Eno-gastro projekt Vino uz žlicu predstavljen je u zagrebačkom Aperitivo baru.