Eno-gastro ponuda

Proljetna jela chefice Ane Grgić

U Le Bistrou zagrebačkog hotela Esplanade, u proljetnom ozračju uz miris zumbula i glazbu predstavljen je novi à la carte jelovnik.

Dani okusa varaždinskoga kraja

Dani okusa varaždinskoga kraja održavaju se od 5. do 15. travnja i ove godine obuhvaćaju 15 ugostiteljskih objekata.

Dani hrvatskog pršuta

Hrvatska će uskoro imati novog šampiona među certificiranim pršutima iz Dalmacije, Drniša, Istre i Krka, koji će biti proglašen na 5. Danima hrvatskog pršuta, 26. i 27. travnja u Zagrebu.

Sofra begova čorba, klepe, japrak i bosanski lonac/FOTO: Julio Frangen

Nakon nedavnog predstavljanja eno-gastro projekta 'Vino uz žlicu' u zagrebačkom Aperitivo baru, novo druženje s medijima upriličeno je u restoranu Sofra, koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra Green Gold.

Homebrewing druženje u Pivani

Zagrebačka Pivana priredila je druženje pivskih znalaca kako bi se razmjenila iskustava i znanja o kućnom pivarstvu.

Vinski razgovori uz vinarije Stručić i Mikulić

Na četvrtom izdanju Vinskih razgovora s novinarom Tomislavom Stiplošekom, predstavljene su dvije male obiteljske vinarije s posebno dobrim vinima.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter