6. Gospodarski sajam u Varaždinu na Kapucinskom trgu od 19. do 21. lipnja

FOTO: HGK

Typography

Nakon dva mjeseca gospodarske i turističke stagnacije, održat će se 6. Gospodarski sajam u Varaždinu od petka 19. do nedjelje 21. lipnja na Kapucinskom trgu u užem centru grada.

GSV 2020. će u tri dana obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda, cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje.

Ulaz na sajam oba dana je besplatan.

Službeno otvorenje GSV-a 2020. predviđeno je za petak 19. lipnja u 12:00 sati. Na šestom Gospodarskom sajmu u Varaždinu u organizaciji marketinške agencije Tin – marketing d.o.o. predviđeno je predstavljanje više od 100 izlagača.

U cjelodnevnom zabavno glazbenom programu na velikoj otvorenoj pozornici 19., 20. i 21. lipnja nastupit će razna Kulturno umjetnička društva, tamburaški sastavi, plesni klubovi, Društvo naša djeca, CTK Varaždin, limene glazbe, klape, ženske vokalne skupine i mnogi drugi.U večernjem terminu od 20:00 sati na pozornici će se odvijati North West Fest u organizaciji Udruge Festival sva tri dana.

Pokrovitelji Gospodarskog sajma Varaždin su Grad Varaždin, Varaždinska županija, Hrvatska gospodarska komora, HGK – Županijska komora Varaždin, Obrtnička komora Varaždinske županije, Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin, TZ Grada Varaždina i TZ Varaždinske županije.

Organizator Gospodarskog sajma Varaždin 2020. je marketinška agencija Tin – marketing d.o.o. iz Varaždina.

Sajam će biti otvoren za posjetitelje od 10:00 do 20:00 sati u petak i subotu, a u nedjelju od 10:00 do 18:00 sati.

Prijavite se na naš Newsletter