Izbornik

Kultura življenja

FOTO: Hladoveena

Koncerti lokalnih bendova, ljetno kino, turnir FIFA-i na PlayStationu, putopisno predavanje, izložbe mladih umjetnika i umjetnica, oslikavanje murala, panel o društvenoj mreži Tik-Tok te čak 9 različitih, kreativnih radionica za mlade bit će održani u sklopu ovogodišnje Hladoveene, ljetnog programa za mlade.

FOTO: varazdinska-garda.com

Varaždinska Građanska Garda i ove godine nastavlja svoju aktivnost izvođenja glasnog pucnja.

Varaždinska županija i Radio Sjeverozapad građanima uoči Uskrsa poklonili 5.000 pisanica

- Sretan i blagoslovljen Uskrs želim svim građankama i građanima Varaždinske županije, da ove blagdanske dane provedu u krugu svoje obitelji, ispunjeni mirom i radošću – poželio je župan Radimir Čačić na Veliki četvrtak, 18. travnja, na Varaždinskom placu.

Adela Franceković, autorica transformacijskih principa

Na trećoj konferenciji “Mame i klinci” koja se održava 11. svibnja u Zagrebu, stručnjaci pomažu roditeljima s njihovim najvećim izazovima u odgoju.

Dan zaštićenih hrvatskih autohtonih proizvoda privukao veliki broj građana, župani Čačić i Flego podržali domaće proizvođače

13. travnja, na Franjevačkom trgu i u atriju Županijske palače održana je gastro manifestacija nacionalnog značaja - 'Dan zaštićenih hrvatskih autohtonih proizvoda' gdje su se predstavili domaći OPG-ovi, a građani su mogli uživati u specijalitetima i delicijama svih krajeva Republike Hrvatske.

Pridružite se obilježavanju Dana zaštićenih hrvatskih autohtonih proizvoda

Ministarstvo poljoprivrede i ove godine organizira promotivne aktivnosti u povodu Dana zaštićenih hrvatskih autohtonih proizvoda, koji se obilježava 14. travnja.

Pokažite svoje stare igračke na 6. Festivalu igračaka

Organizatori Festivala igračaka pozivaju kolekcionare i zaljubljenike u stare igračke da sudjeluju na izložbi kolekcija i starih igračaka pod nazivom Pokažite svoje igračke.