Izbornik

Kultura življenja

Varaždinska županija i Radio Sjeverozapad građanima uoči Uskrsa poklonili 5.000 pisanica

- Sretan i blagoslovljen Uskrs želim svim građankama i građanima Varaždinske županije, da ove blagdanske dane provedu u krugu svoje obitelji, ispunjeni mirom i radošću – poželio je župan Radimir Čačić na Veliki četvrtak, 18. travnja, na Varaždinskom placu.

Adela Franceković, autorica transformacijskih principa

Na trećoj konferenciji “Mame i klinci” koja se održava 11. svibnja u Zagrebu, stručnjaci pomažu roditeljima s njihovim najvećim izazovima u odgoju.

Dan zaštićenih hrvatskih autohtonih proizvoda privukao veliki broj građana, župani Čačić i Flego podržali domaće proizvođače

13. travnja, na Franjevačkom trgu i u atriju Županijske palače održana je gastro manifestacija nacionalnog značaja - 'Dan zaštićenih hrvatskih autohtonih proizvoda' gdje su se predstavili domaći OPG-ovi, a građani su mogli uživati u specijalitetima i delicijama svih krajeva Republike Hrvatske.

Pridružite se obilježavanju Dana zaštićenih hrvatskih autohtonih proizvoda

Ministarstvo poljoprivrede i ove godine organizira promotivne aktivnosti u povodu Dana zaštićenih hrvatskih autohtonih proizvoda, koji se obilježava 14. travnja.

Pokažite svoje stare igračke na 6. Festivalu igračaka

Organizatori Festivala igračaka pozivaju kolekcionare i zaljubljenike u stare igračke da sudjeluju na izložbi kolekcija i starih igračaka pod nazivom Pokažite svoje igračke.

FOTO: varazdinska-garda.com

Varaždinska Građanska Garda i ove godine nastavlja svoju aktivnost izvođenja glasnog pucnja.

Na Trakošćanu 1. Festival nordijskog hodanja i pješačenja Varaždinske županije

Povodom Svjetskog dana voda, u svrhu popularizacije nordijskog hodanja i promocije prirodnih ljepota, povijesnih zanimljivosti i tradicije bisera Hrvatskog zagorja, Udruga nordijskog hodanja i pješačenja Drava Varaždin 23. ožujka u Trakošćanu organizira 1. Festival nordijskog hodanja i pješačenja Varaždinske županije pod nazivom TRAKOŠĆAN 2019.