Izbornik

Eno-gastro ponuda

Okusi Podravine i Prigorja

U blagdanskom raspoloženju na imanju Seoskog turizma Rakić u Čabrajima dodijeljena su priznanja "Okusi Podravine i Prigorja".

Performative Kitchen: Talijanska, mađarska, albanska, slovenska i njemačka kuhinja u konobi Fiume

U konobi „Fiume“ u samom centru Rijeke od 10 do 13 sati 4. ožujka, glumci iz predstave ‘Gorski divovi’, a koji dolaze iz 5 manjinskih kazališta, kuhali su svoja nacionalna jela (talijanska, mađarska, albanska, slovenska i njemačka) i to pod vodstvom masterchefice Srđane Jevtić!

Maison de France

Nikada do sada toliko pečenih i kuhanih kobasica u Zagrebu.

Hrvatska vina sve traženija u beogradskim restoranima

''Nakon dva EU projekta s nizom održanih promotivnih aktivnosti i tradicionalnim sudjelovanjem na beogradskom sajmu, u posljednje su četiri godine vina hrvatskih vinarija u stalnoj ponudi beogradskih restorana.

Četvrta međunarodna G.E.T. konferencija o eno-gastro turizmu

Četvrta međunarodna G.E.T. konferencija o eno-gastro turizmu održana je 16. - 17. veljače., na Ladanjskom imanju Principovac u Iloku, pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva turizma RH, Ministarstva poljoprivrede RH, Hrvatske gospodarske komore te uz potporu TZ Vukovarsko-srijemske županije, grada Iloka i TZ grada Iloka.

Rudarska greblica

Udruzi Rudarska greblica Ministarstvo poljoprivrede je 16. listopada odobrilo prijelaznu nacionalnu zaštitu naziva kolača Rudarska greblica oznakom zemljopisnog podrijetla.

Okusi Dalmacije u Turopolju

Večer dalmatinske kuhinje okupila je vinare i novinare u restoranu Mon ami u Velikoj Gorici.