Poliester Brajdic

Kazalište, TV, film

Otvoren 8. Fantastic Zagreb Film Festival

8. Fantastic Zagreb Film Festival otvoren je na Ljetnoj pozornici Tuškanac projekcijom horor filma Noć vještica (Halloween) koji ove godine obilježava punih četiri desetljeća od svoje premijere 1978. godine.

Pet Gavranovih inozemnih premijera u pet zemalja

Predstave suvremenog hrvatskog književnika i dramatičara Mire Gavrana inozemna publika već dugi niz godina prati i s oduševljenjem gleda, a idućih dana brojka bi se mogla uvelike povećati.

Balet zagrebačkog HNK-a po prvi puta na Festivalu Zagreb Classic

Nakon opera Nikola Šubić Zrinski i Ero s onoga svijeta, koje su s velikim uspjehom i uz izuzetno zanimanje publike izvedene protekle dvije godine na Festivalu Zagreb Classic, velika pozornica na Trgu kralja Tomislava prvi će puta ugostiti jednu baletnu predstavu u izvedbi Baleta Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu.

Sarajevo Film Festival - Predsjednik žirija Asghar Farhadi

U zagrebačkoj cafe galeriji Velvet u povodu ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala okupili su se glumci, redatelji, producenti, ljubitelji filma i filmske umjetnosti.

Projekt Spomenar

Prema procjenama stručnjaka od dva do čak četiri sata dnevno djeca u Hrvatskoj provode uz internet, bilo da je riječ o „klasičnom“ surfanju ili pak igricama, te pregledavanju videa i sličnih sadržaja.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter