Poliester Brajdic

Županija razveselila umirovljenike, puno smijeha i dobro raspoloženje na predstavi Čini barona Tamburlana

Županija razveselila umirovljenike, puno smijeha i dobro raspoloženje na predstavi Čini barona Tamburlana

Typography

Varaždinska županija razveselila je umirovljenike s područja Županije organizacijom kajkavske komedije iz 18. stoljeća Čini barona Tamburlana, jedne od ponajboljih hrvatskih komedija u kojoj glumi niz vrhunskih glumaca, a samoj predstavi svojom pojavom, izričajem i nastupom veliki pečat daje Vid Balog.

Umirovljenici su tako pred Uskršnje blagdane uživali u izvedbi predstave u do kraja ispunjenom varaždinskom HNK-u, a nakon predstave bilo je i organizirano druženje na kojem su Župan Radimir Čačić i Natalija Martinčević svim umirovljenicima čestitali sretne Uskrsne blagdane te ih darivali čokoladnim zečevima i ukrasnim pisanicama.

Predstava umirovljenici 5 180419

Župan Čačić naglasio je kako su blagdani prilika da se pojedinim društvenim skupinama čestitaju blagdani te da im se zaželi svako dobro.

- Naši umirovljenici su svakako ljudi koji su odradili svoj radni vijek te su zasluženo i pošteno dočekali mirovinu i na nama je da im uljepšamo umirovljeničke dane. Zato smo i organizirali ovu predstavu kako bi svi mogli uživati u kajkavskoj komediji. Suradnja s našim umirovljenicima je jako dobra, surađujemo na nizu programa i koristim priliku da im čestitam Sretan Uskrs – rekao je Župan Čačić.

Predstava umirovljenici 6 180419

U predstavi je uz župana Čačića te Nataliju Martinčević uživala i županijska vijećnica te predsjednica Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije Jadranka Bahlen te predsjednik županijskog Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Vladimir Kozjak.

Prijavite se na naš Newsletter