Poliester Brajdic

Učenici Osnovne škole Izidora Poljaka iz Višnjice posjetili Županijsku palaču

Učenici Osnovne škole Izidora Poljaka iz Višnjice posjetili Županijsku palaču

Typography

Učenici trećih razreda Osnovne škole Izidora Poljaka iz Višnjice posjetili su Županijsku palaču u Varaždinu te su se tom prilikom upoznali s bogatom poviješću Varaždinske županije, a susreli su se i sa zamjenikom župana Robertom Vugrinom.

Predstavivši im povijest naše Županije te ukazavši im na najvažnije događaje i imena iz bogate povijesti Varaždinske županije, zamjenik župana je izrazio zadovoljstvo što učenici iz svih škola posjećuju palaču te se na taj način informiraju o Varaždinskoj županiji.

- Drago mi je da sam imao prilike ugostiti i pozdraviti učenike, upoznati ih s nekim projektima koje provodimo, a uvijek me razveseli njihova znatiželja i interes da nauče i saznaju nešto novo – rekao je zamjenik župana Vugrin te učenicima poželio puno uspjeha i dobrih ocjena u školi.

Pričom o slavnoj husarskoj pukovniji koja je nekada čuvala Županiju od prodora neprijatelja, a danas služi u protokolarno-ceremonijalne svrhe učenici su završili svoj posjet palači izrazivši zadovoljstvo što su naučili mnoge korisne stvari o funkcioniranju županijske uprave.

Opširnije o tvrtki/instituciji na poveznici

Prijavite se na naš Newsletter