Poliester Brajdic

Svjetski stručnjaci govore o novim poslovnim modelima

Svjetski stručnjaci govore o novim poslovnim modelima

Typography

Poludnevno management druženje „Novi poslovni modeli i strategije za razvoj proizvoda“, 13. lipanj, hotel Westin u Zagrebu s početkom u 14.00 sati.

Donijeti odluku o ulaganju u nove tehnologije oduvijek je predstavljalo izazov za tvrtke. Osim što se nameće pitanje kako novu tehnologiju uklopiti u poslovanje, važno je imati viziju vlastitog poslovnog modela budućnosti. Nove tehnologije omogućuju nove poslovne modele, ali zahtijevaju i drugačiji pristup razvoju proizvoda te povezanost s korisnicima. Također, kako bi tvrtke postale dio inteligentnog ekosustava, tehnologija mora imati mjerljivu vrijednost.

O DOGAĐAJU:

Cilj je managere hrvatskih tvrtki upoznati sa strategijama upravljanja poslovnim procesima, s novim poslovnim modelima te mogućnostima za nove poslovne prilike.

Predavači su inozemni stručnjaci s bogatim višegodišnjim iskustvom rada u industriji koji će kroz kratke prezentacije predstaviti nove poslovne modele i izazove s kojima se tvrtke susreću na putu transformacije u inovativna pametna poduzeća te kako mogu preoblikovati potrebe kupca u značajke krajnjeg proizvoda.

Jos Voskuil, poznat po svom blogu virtualdutchman.com, ima preko 20 godina iskustva rada s različitim PLM i PDM rješenjima. Oscar Torres, nakon što je predavao na poslovnim školama poput IQS School of Management, ESADE Business School i EUNCET danas pomaže izvršnim direktorima širom svijeta da transformiraju i razviju svoje poslovanje. Pierre Aumont, tijekom 18 godina iskustva rada u razvijanju poslovanja pomogao je brojnim tvrtkama transformirati poslovanje u skladu s modernim tehnologijama.

Panelisti Petar Bobek (Končar D&ST), Emil Perić (HGK), Stanko Škec (FSB) i Zlatko Šimunec (CADCAM Grupa) razgovarati će na temu tko predvoditi industrijsku revoluciju hrvatskog gospodarstva, što je ključno za primjenu 4. Industrijske revolucije gospodarstva u cjelini, ali i svake tvrtke pojedinačno kao i koliko je svaki od sektora društva spreman prihvatiti i ulagati u nove tehnologije i poslovna rješenja.

Detaljan program provjerite na web stranici organizatora.

Sudjelovanje je besplatno, broj mjesta ograničen te je potrebno potvrditi svoje sudjelovanje putem web stranice CADCAM Grupe.

Prijavite se na naš Newsletter