Poliester Brajdic

Poziv na besplatno predavanje - Što žene žele?

Poziv na besplatno predavanje - Što žene žele?

Typography

U cilju jačanja suradnje među ženama, kao i međusobnog uvažavanja, te sa željom što više „rasvijetliti“ današnji položaj žene u hrvatskom društvu, kao i načine kako učinkovito unaprijediti, smanjiti (ili još bolje dokinuti) diskriminaciju uz učinkovitu suradnju s muškarcima,

Predavanje i druženje pod nazivom "Što žele žene? održati će se 8. lipnja od 18 sati u Hotelu Esplanade, Ulica A. Mihanovića 1, Zagreb, Dvorana Paris.

Ovo besplatno predavanje, koje sponzorira u cijelosti tvrtka za proizvodnju i distribuciju eko menstrualnih uložaka Gentle day d.o.o. iz Vinkovaca, poduzetnice Dine Vukičević, donosi cijeli niz korisnih sadržaja, vježbi te praktičnih primjera kako žene mogu unaprijediti položaj u društvu, obitelji, među prijateljima, na poslu, kod drugih žena, a s druge strane očuvati i izgraditi integritet sukladno vremenu i okružju u kojem živimo.

Predavanje koje će održati direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Sanela Dropulić, futurologinja po struci, hvata se u koštac s temeljnim problemima ženske zapostavljenosti u mnogim sferama moći, odlučivanja, napredovanja u karijeri, izgradnji kvalitetnih privatnih i poslovnih odnosa koji često predstavljaju kamen spoticanja u ostvarivanju ciljeva. Ovo je prvo besplatno predavanje, koje će se zatim održavati diljem Hrvatske, s ciljem da se polaznice sa što manje straha i neizvjesnosti, a što više informacija, te pozitivne perspektive otisnu prema izgradnji vlastitog integriteta, snažnije i aktivnije sebe koja ne dopušta okovima svakodnevlja koji marginaliziraju ženu da bude nezadovoljna i zaustavljena u svojim namjerama.

Predavanje je u cijelosti besplatno, a prijave se mogu obaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijavite se na naš Newsletter