Poliester Brajdic

Na inicijativu Reformista u Cestici započeli radovi na sanaciji klizišta i prometnica

U Cestici započeli radovi na sanaciji klizišta i prometnica

Typography

Na području Općine Cestica započela je sanacija klizišta i prometnica koje su u nadležnosti Županijske uprave za ceste Varaždinske županije.

U prosincu prošle godine na inicijativu tamošnjih Reformista obavljen je obilazak kritičnih dijelova prometnica. Vodstvo Županijske uprave za ceste, Nenad Koščak, predsjednik Upravnog vijeća i ravnatelj ŽUC-a Tomislav Osonjački zajedno s predsjednikom Općinske organizacije Nikolom Ščuricem i suradnicima, obišli su sve lokacije koje su pod ingerencijom Županijske uprave za ceste te detektirali kritične točke za sanaciju.

Ovih dana radovi su započeli na sanaciji klizišta u mjestu Selci Križovljanski, a zatim se nastavljaju na lokacijama koje su obuhvaćene sanacijskim projektom. Županijska uprava za ceste čini sve što je u njezinoj moći, kako bi lokalnom stanovništvu osigurala nesmetano korištenje prometnica i sigurno odvijanje.

Kao što je i najavljeno iz Županijske uprave za ceste, svakodnevno se obilazi teren na području cijele Županije te se svakoj prometnici pristupa s ciljem sanacije za dobrobit svih građana općina i gradova na području Varaždinske županije.

Prijavite se na naš Newsletter