Poliester Brajdic

Rasplesani Metropolis ušao u Novu 2019

Rasplesani Metropolis ušao u Novu 2019

Typography

U prepunom Metropolis clubu u Zagrebu veselo je dočekana Nova 2019 u znaku popularnih Flintstonesa.

Posjetitelji su na "otkačenom" tematskom dočeku koji je sve vratio u kameno doba popularnog Kremenka zakoračili u Novu 2019.

I to u mega popularno kameno doba sa najveselijim likovima iz toga razdoblja. Posebno dekoriran za ovu priliku kao Bedrock sa mnoštvo božićnih ukrasa Metropolis club bio je presvučen u žarki Fredov uzorak, a i samo osoblje i bend bili su u njegovom odijelu. Flintstones - najpopularnija crtana serija šezdesetih temeljila se na jednom jednostavnom "štosu" i prikazivala tadašnje društvo u pretpovijesnom izdanju. Mnogi su došli tematski u leopard uzorcima, bilo je tu i bijelih Vilminih izdanja.

Nakon plesnih hitova inje iz klupske DJ kuhinje Bend 100 posto, koji je također bio odjeven u Fredovu uniformu krenuo je sa popularnom uvodnom temom Meet the Flintstones, a onda su uslijedili mnogi domaći pop i rock hitovi 80-tih, koje je publika odlično prihvatila pjevajući sa bandom.

Posebna atrakcija ove godine uz tematske narančaste i crne balone bila je i Yabba dabba bubble doo-baloni od sapunice, koji su savršeno nadopunili tu duhovitu pretpovijesnu zabavu!

U Novu se ušlo naravno uz valcer i šampanjac, a mnogi su rekli, neka nam je veselo na dočeku. I ekipa Metropolis cluba koja i starta veselo u Novoj sa velikim Dance 90-tim partijem i live Dance kraljicama zaželila je svima puno smijeha i veselja u Novoj 2019.

 

Prijavite se na naš Newsletter