Poliester Brajdic

Biocrystal® tehnologija osvojila nagradu za Globalnu poslovnu izvrsnost u kategoriji Izvanredna inovacija

Biocrystal® tehnologija osvojila nagradu za Globalnu poslovnu izvrsnost u kategoriji Izvanredna inovacija

Typography

Inovativni proizvod riječke kompanijeBC Tech, Biocrystal® mješavina, osvojila je još jednu u nizu nagrada, i to za Globalnu poslovnu izvrsnost, u kategoriji Izvanredna inovacija za 2018. godinu.

“Global business excellence award” iz Velike Britanije među poznatijim je svjetskim nagradama i predstavlja potvrdu i priznanje kvalitetnom i uspješnom radu kompanije dobitnika.

Naša više puta nagrađivana inovacija još jednom je potvrdila da diktira trend inoviranja proizvoda u brojnim industrijama poput industrije proizvoda za spavanje, tekstila, namještaja, automobilske i avio industrije.

“U tvrtki BC Tech, u potpunosti smo svjesni činjenice da smo osmislili proizvod koji diktira nove trendove i koji će usmjeriti budućnost razvoja brojnih proizvoda najrazličitijih industrija ka aktivnom tretmanu; sve kako bi se korisnicima pružio učinak „well-beinga“. Ova nagrada je još jedan dokaz uspjeha našeg napornog rada i globalnog priznanja Biocrystal inovacije ”- rekao je gospodin Zlatko Karajić, direktor tvrtke BC Tech.

Dobitnici nagrada za Globalnu poslovnu izvrsnost birani su prema striktnim kriterijima, s posebnim fokusom na financijske rezultate I inovativnost, te korist koju korisnici, zaposlenici, investitori, kao I čitavo društvo imaju od nagrađenog proizvoda.

Komentirajući Biocrystal® tehnologiju, kao dobitnika nagrade u kategoriji Izvanrednih inovacija, predsjednik sudaca je rekao: “Biocrystal je inovacija s beskrajnim mogućnostima. Čestitam BC Tech kompaniji za uvođenje re-energizirajuće tehnologije koja bi mogla poboljšati kvalitetu života milijuna ljudi. "

Biocrystal® predstavlja pažljivo odabranu kombinaciju 16 potpuno prirodnih kristala, bez ikakvih umjetnih sastojaka i dodataka, usitnjenih do veličine mikrona, pomiješanih u egzaktno određenom omjeru, testiranih te dokazane učinkovitosti na poboljšanje kvaliteta življenja.

Prijavite se na naš Newsletter