HEP

Osječki start-up Pointers pozvan na najveći turistički sajam

Typography

Na najvećem svjetskom turističkom sajmu, koji se održava od 8.-12. ožujka 2017. u Berlinu, start-up nastao u „osječkoj silicijskoj dolini“ najsuvremenijom svjetskom tehnologijom predstavit će bogatstva i ljepote Hrvatskih turističkih destinacija.

Organizatori ITB Berlin i UNWTO pozvali su predstavnike te male osječke tvrtke da 9. ožujka 2017., u 16 sati, pred predstavnicima 187 zemalja održe predavanje na temu: „Uspješna digitalizacija Hrvatskog turizma“. S obzirom da je Pointers među prvih 5 projekata u svijetu koji je turističke destinacije obradio i prikazao u VR 360° tehnologiji a koja predstavlja jednu od najbrže rastućih prezentacijskih tehnologija u svijetu, isti je zamijećen od strane svjetskih turističkih stručnjaka.

Pointers će na samostalnom izložbenom prostoru u paviljonu 6.1/127, posjetiteljima omogućiti da i putem VR 360° (Virtual reality tehnologije) osjete stvarnu prisutnost i ljepote jadranske obale, plaža, mjesta zabave, opuštanja, arheoloških atrakcija…

Pointers destinacije predstavlja putem 7 najjačih mobilnih platformi, te sa više od 40 različitih bitnih funkcionalnosti olakšava turistima izbor destinacije i odabir relevantnih informacija.

Prijavite se na naš Newsletter