HEP

Comping otvorio novu podružnicu u Rijeci

Typography

Kako bi se što više približili poslovnim subjektima, posebice onima na području Istre i Kvarnera, vodeća hrvatska ICT tvrtka Comping otvorila je danas svoju podružnicu u Rijeci. Time ova tvrtka nastavlja širenje svoje poslovne mreže i povećanje broja zaposlenika.

„Već gotovo 30 godina Comping svojim korisnicima pruža cjelovit pristup, od planiranja do realizacije. Veselimo se novom valu širenja tvrtke kao i prilikama za razvoj u ovom dijelu Hrvatske“ izjavio je povodom otvaranja podružnice Alojzije Jukić, predsjednik Uprave Compinga.

Comping je poznat kao ICT tvrtka koja u svom portfelju nudi cjelovita tehnološka poslovna rješenja i usluge koji klijentima omogućavaju unapređenje poslovanja i ostvarivanje punog potencijala. Poslovna rješenja ove tvrtke temeljena su na kombinaciji poznavanja tehnologije, razumijevanja poslovnog okruženja i inovacija te su potpomognuta alatima, metodologijama i najboljom poslovnom praksom. Stoga će na novoj adresi u Osječkoj 50, riječka podružnica uz prodajni tim uključivati djelatnike tehničke podrške, infrastrukturnih rješenja i usluga te rješavanja tehničkih intervencija.

Iz Compinga potvrđuju kako ne misle stati samo na jednoj podružnici te da se već razmatraju optimalne lokacije za nove podružnice ali i proširenje baze klijenata. U skladu s tim, nastavit će se i proces zapošljavanja u tvrtki, kojeg između ostalog karakteriziraju prilike za konstantni razvoj i unaprjeđivanje vještina zaposlenika, mogućnost sudjelovanja u inovativnim projektima te poticanje zaposlenika na kreativnost i iznošenje vlastitih ideja i inicijativa.

Prijavite se na naš Newsletter