HEP

Hrvatski startup s američkom adresom odlazi na najveću konferenciju na svijetu

Top Digital Agency

Typography

Top Digital Agency, jedan od najperspektivnijih američko-hrvatskih startup-a, 1. rujna odlazi u San Francisco kako bi se predstavio pred svjetskim tehnološkim stručnjacima.

Preko 10.000 sudionika od 5. do 7. rujna proći će kroz ovogodišnju konferenciju TechCrunch Disrupt, a svima je cilj pronaći investitora koji će njihovu ideju pretočiti u milijunski posao.

Inače, Top Digital Agency izborio je ulazak na TechCrunch Disrupt pobjedom na najvećem europskom natjecanju za startup-e “Spark.me”. Predstavili su svoju platformu koja nudi digitalnim agencijama transparentan način natjecanja za projekte neovisno o veličini, lokaciji i financijskoj snazi te pruža kompanijama brz i efikasan put do pravog partnera kroz standardiziran i nepristran način pitchanja.

Osnivač tvrtke je Goran Deak, stručnoj javnosti poznat preko digitalne agencije ForgeBIT koju je osnovao prije platforme.

O platformi Top Digital Agency:

Top Digital Agency je platforma posvećena spajanju tvrtki s digitalnim agencijama koje nude odgovarajuće usluge, neovisno o tome u kojem se dijelu svijeta nalaze. Svrha TDA je ponuditi agencijama transparentan način natjecanja za projekte neovisno o veličini, lokaciji i financijskoj snazi te pružiti kompanijama brz i efikasan put do pravog partnera kroz standardiziran i nepristran način pitchanja. Trenutno se na platformi nalazi preko 1.500 svjetskih agencija u više od 40 digitalnih usluga iz više od 100 zemalja.

O konferenciji TechCrunch Disrupt:

TechCrunch Disrupt jedna je od najvećih konferencija za startup-e, tvrtke koje tek počinju svoj put na tržištu. Nastao iz istoimenog portala, Disrupt okuplja vodeća imena tehnološkog napretka i startup scene. Od tehnoloških stručnjaka i poslovnih mogula do svjetski poznatih osnivača i vodećih investitora - popis sudionika prepun je poslovnih uspjeha koji žele podijeliti svoja otkrića i put do uspjeha.

Prijavite se na naš Newsletter