HEP

Najtraženiji IT predavač na svijetu dolazi u Zagreb

Najtraženiji IT predavač na svijetu dolazi u Zagreb

Typography

ITkonekt donosi prvi sajam poslova specijaliziran za IT industriju - Data inženjeri najtraženiji.

Premijerno izdanje IT konferencije ITkonekt koja će se održati u Zagrebu 14. travnja uz neke od najpoznatijih svjetskih predavača, donosi i jedinstveni Sajam poslova, specijaliziran isključivo za IT industriju. Ulaz na sajam je besplatan, ali je prijava obavezna na www.itkonekt.com.

Na IT sajmu poslova će na potpuno drugačiji način i uz interaktivne sadržaje IT-jevci moći upoznati neke od najpoželjnijih poslodavaca u IT industriji, razmijeniti kontakte te pronaći posao iz snova. Prilika je ovo i za sve one koji žele upoznati IT industriju, a svi posjetitelji moći će osvojiti i vrijedne nagrade. 

Najtraženiji Data inženjeri

Među poslovima koje će ove godine ponuditi IT kompanije na ITkonektu najviše je onih za Data inženjere i analitičare. Osim njih, IT kompanije će ponuditi poslove i za Devops inženjere, Software arhitekte, Java programere, Sistem administratore i druge IT stručnjake.

Neke od tvrtki koje će ponuditi poslove su Photomath, Nanobit, Lemax, Croz i drugi.

Uncle Bob, najtraženiji IT predavač na svijetu dolazi u Zagreb

Paralelno s IT sajmom poslova, u sklopu ITkonekta, održat će se i IT konferencija na kojoj će uz ostale renomirane predavače, svoje predavanje održati i jedan od najtraženijih IT predavača na svijetu –  Robert C Martin, poznatiji kao Uncle Bob. Prvi je ovo put da ova IT zvijezda dolazi u Hrvatsku pa i jedinstvena prilika da domaći IT stručnjaci čuju njegovo predavanje Osim njega, na konferenciji će predavanje održati i predavači koji su iskustvo stjecali u Oraclu, TomiTribeu i drugim poznatim svjetskim kompanijama.

Broj mjesta je ograničen, a cijeli program konferencije dostupan je ovdje.

ITkonekt 2019 1

Zicer – pokrovitelj start-up cornera

Kako bi posjetitelje upoznali s rastućom start-up zajednicom, organizatori ITkonekta predvidjeli su i poseban Start-up corner, čiji je pokrovitelj zagrebački inovacijski centar (ZICER) kojeg je osnovao Grad Zagreb s ciljem unapređenja poduzetničkog okruženja i društva u cijelosti. Poseban naglasak u ZICERU se stavlja na razvoj inovativnih visokotehnoloških proizvoda, a tvrtke uz moderne modularne urede, vrhunske laboratorije i ostalu poticajnu infrastrukturu lakše savladavaju svoje start-up izazove. Raspored start-upova koji će se predstaviti će uskoro biti objavljen na stranici projekta.

Inače, ITkonekt ove godine obilježava Mjesec u IT-ju u više gradova u regiji, što je i povod odražavanje premijernog izdanja konferencije i sajma u Zagrebu, s planovima da postane tradicionalna manifestacija.

Prijavite se na naš Newsletter