HEP

Turizam

2. Međunarodna izložba bučinih ulja Alpe – Adria: rekordni broj ulja, kulinarski show i degustacije

Degustacija čak 184 bučina ulja iz četiri države, kulinarski šou s vrhunskim kuharima i specijalitetima s Varaždinskim bučinim uljem i tartufima, kuhanje ulja na starinski način te više od 20 štandova na kojima će se moći pronaći bučina ulja i brojni drugi proizvodi – to je samo dio bogatog sadržaja koji očekuju posjetitelje ove subote, 25. svibnja, na 2. Međunarodnoj izložbi bučinih ulja Alpe – Adria.

Župan Čačić otvorio veliku konferenciju o zdravstvenom turizmu Alpe - Jadran u Austriji

Župan Radimir Čačić 9. svibnja je otvorio Konferenciju o zdravstvenom turizmu „Alpe – Jadran“ u Bad Radkesburgu u Austriji, na kojoj prisustvuje 200-tinjak stručnjaka iz područja zdravstva, zdravstvenog turizma i ostalih srodnih područja iz Europske unije i svijeta.

David Štampar, Darko Preiner, Sandra Herman, Stanislav Rebernik, Rudi Grula

Na spektakularnoj lokaciji Mađerkinog brega najavljena dvadeseta manifestacija Urbanovo.

Željko Pavlek i Natalija Martinčević

Na prigodnoj press konferenciji u Županijskoj palači u Varaždinu predstavljeni je projekt ''Razvoj vanjske biciklističke ture'', a projekt je Županija prijavila na natječaj Ministarstva turizma na Program razvoja cikloturizma na kontinentu te je ishodila 400 tisuća kuna što je drugi najveći dobiveni iznos od 14 kontitentalnih županija.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter