HEP

Moda i ljepota

Novi koncept Brilliantine

Brilliantina novi zagrebački beauty centar u Jurišićevoj ulici predstavio je novi koncept pristupa svakoj osobi u njezi kože, kose i vlasišta, a predstavljen je i nekirurški lifting koji se u Zagrebu može naći samo u tom salonu.

Stvarne žene odabrale svoj savršeni outfit u Westgateu

Modne ulice Westgate Shopping Citya okupirale su stvarne žene koje su postale modeli na jedan dan i odabrale outfite po svojem.

Trenutni modni trendovi, stilisti, make-up artisti i fotografi nisu više rezervirani samo za profesionalne modele s londonskih ili milanskih pista, nego i za modne ulice Westgate Shopping Citya i stvarne žene. Najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate, za predstavljanje najnovijih modnih trendova odabrao je stvarne žene koje su strastvene zaljubljenice u modu, prate modne trendove i povezuje ih ljubav prema shoppingu u Westgateu.

Putem natječaja na društvenim mrežama, Westgate je odabrao šest stvarnih žena različitih dobi i karaktera koje su sudjelovale u ovoj fashion priči pa su tako Iva, Valentina, Gabriela, Andrea, Paulina i Dora pod budnim okom Westgate stilistice dobile priliku odabrati komade iz Benettona,Terranove i Europe92.
“Dobro nam je došla uloga modela Westgatea na jedan dan, a za vrijeme photoshootinga smo pronašle i mnogo druge odjeće koja nam savršeno pristaje”, komentirale su Westgateove protagonistice o izazovu u kojem su sudjelovale.
Svaka od ovih šest žena, potpuno različitih karakterom i modnim stilom, je odabrala svoj savršeni outfit.

Westgate Shopping City - #ZaStvarneŽene

MODELI:
Iva Kurtić / Benetton
Valentina Kolić / Benetton
Gabriela Belinac-Kolar / Terranova
Andrea Hodak / Terranova
Paulina Babić / Europa92
Dora Gregurek / Europa92

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter