HEP

Obrazovanje

FOTO: Ilustracija

Kako izgledaju namirnice, od čega se sastoje, što znači pojam nutrijent, kakvu ulogu ima hrana u organizmu, što jesti prije i poslije treninga, kakvo je opterećenje kod treninga, zašto je važna hidratacija samo su neke od tema koje će od nove školske godine učiti učenici sportaši Druge gimnazije Varaždin u sklopu predmeta Prehrana sportaša.

Istraži svijet obrazovanja

Besplatne prezentacije o mogućnostima obrazovanja i usavršavanja u inozemstvu Dubrovnik, Split, Zadar, Zagreb.

Dani međunarodne suradnje na Fakultetu organizacije i informatike (FOI International Days 2019)

12. dan međunarodne suradnje održati će se 16. svibnja, na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (Pavlinska 2, Varaždin), kao središnji dio trodnevnog događaja pod nazivom FOI International Days 2019. Cjelokupni događaj trajat će od 15. do 17. svibnja 2019. godine.

Hrvoje Pauković, direktor HUO-a, Nataša Kapetanović, članica uprave GRAWE, Damir Kedžo, brand ambasador, Marin Matijaca, pred. Uprave Triglav osiguranja

Uoči Svjetskog i Europskog tjedna novca koji se ove godine održava od 25. do 31. ožujka, društva za osiguranje te Hrvatski ured za osiguranje (HUO) na konferenciji za novinare ukazali su na važnost financijske pismenosti i predstavili plan edukacija.

Održan sastanak Savjeta mladih i studenata Varaždinske županije

16. ožujka u prostorijama Studentskog doma u Varaždinu na inicijativu Savjeta mladih Varaždinske županije održan je sastanak sa Studentskim zborom Fakulteta organizacije i informatike, Geotehničkog fakulteta i Sveučilišta sjever na temu položaja studenata u Varaždinskoj županiji.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter