HEP

Na Fakultetu organizacije i informatike održana radionica u okviru internog projekta Time 4 Science

Na Fakultetu organizacije i informatike održana radionica u okviru internog projekta Time 4 Science

Typography

U utorak, 16. siječnja na Fakultetu organizacije i informatike održana je radionica "Značaj bibliometrijskih analiza u kvantitativnom vrednovanju kvalitete znanstvene djelatnosti" pod vodstvom više knjižničarke Goranke Mitrović uz pomoć Sanele Karabašić.

Na radionici se govorilo o vrednovanju kvalitete znanstvene djelatnosti znanstvenika hrvatske akademske zajednice kroz metrike znanstvene produktivnosti i bibliometrijske pokazatelje, o izvorima znanstvenih informacija kao i o relevantnim sekundarnim izvorima informacija -bibliografskim i citatnim bazama podataka.Polaznici su se kroz praktični rad upoznali s mogućnostima nekoliko baza podataka.

Time 4 Science ima za cilj organiziranje niza pozvanih znanstvenih predavanja i radionica eminentnih istraživača iz Hrvatske i svijeta. Predavanja su primarno namijenjena znanstvenicima i nastavnicima FOI-ja, zainteresiranim suradnicima i doktorskim studentima, ali i svima zainteresiranima za teme koje u sebi imaju istraživački i znanstveni potencijal. Također, kroz odabir tema i predavača ideja je podupirati diseminaciju znanstvenih istraživanja Laboratorija i Centara koji djeluju na Fakultetu organizacije i informatike.

Opširnije o tvrtki/instituciji na poveznici

Prijavite se na naš Newsletter