HEP

Ciklus edukativnih predavanja i radionica za roditelje

Ciklus edukativnih predavanja i radionica za roditelje

Typography

Akademija za roditelje A+ naziv je ciklusa edukativnih predavanja i radionica za roditelje u organizaciji Društva psihologa Varaždin.

Prvi se puta ciklus održao ovog proljeća, a uskoro kreće nova sezona koja je tematski namijenjena roditeljima djece predškolske dobi.

Cilj svake radionice je osigurati mjesto i vrijeme za razmjenu informacija, znanja i vještina koje unaprjeđuju roditeljski odnos s djetetom i poboljšavaju obiteljsko ozračje. Sudionici će kroz ciklus bolje upoznati sebe kao roditelje, čuti nešto više o roditeljstvu na dobrobit djeteta, socio-emocionalnom razvoju i potrebama djece te načinima njihovog zadovoljavanja, odgojno-učinkovitoj komunikaciji, pozitivnim načinima discipliniranja djeteta i još mnogo toga! Fokus radionica je na usvajanju i iskustvenoj primjeni novostečenih roditeljskih vještina, uz razmjenu dojmova i iskustva te međusobnom osnaživanju.

Radionice će se odvijati kroz šest subota u jutarnjim terminima, od listopada 2018. do veljače 2019. Predviđeno vrijeme trajanja radionica je 2 – 2,5 h. Cijena ciklusa iznosi 750 kn. Detaljnije informacije možete pronaći na facebook stranici https://www.facebook.com/akademijazaroditelje.vz/.

Prva radionica održat će se 20. listopada. Prijave se primaju putem e-maila, zaključno sa 17. listopadom. Broj mjesta je ograničen.

E-mail adresa za prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Akademija A plus teme i datumi odrzavanja

Prijavite se na naš Newsletter