6 aplikacija za koje niste znali, a koje će vam olakšati život

Napredak tehnologije doveo je do toga da imamo previše informacija pred sobom. Ovih 6 aplikacija za koje niste znali će Vam promijeniti život.

Na taj način dolazi do prelijevanja, pa i gubitka interesa za učenjem novih stvari. Aplikacije koje se nude na pametnim telefonima, u Google Play Storeu ili Apple Storeu su raznolike. Često niti ne znate da postoji aplikacija koja bi vam olakšala svakodnevicu. Kako biste izbjegli “lutanje” po internetu i online trgovinama, nudimo vam aplikacije koje će vam dobro doći kada vam zatrebaju!

Pratite svoje mjesečne troškove: aplikacija Mint

Jeste li primijetili da olako koristite svoju kreditnu karticu? Mislite li da novac s kartice “ne postoji” jer se ne vidi, dakle, tehnički, nije ni potrošen? Je li vam plaća otišla prije nego što vam je uopće legla na račun? Onda je Mint aplikacija za vas.

6 aplikacija za koje niste znali

Osmišljen kako bi pratio vaše mjesečne troškove, kategorizirao ih i predložio rezove u određenom trenutku kada “pretjerate”, Mint je pravi mali mobilni pomoćnik. U slučaju da želite otići na godišnji odmor i trebate uštedjeti, Mint će vas svakodnevno obavještavati kako to najbrže postići. Također, ova aplikacija prati troškove koje ostvarujete karticama, plaćanjem u gotovini ili trošenjem “slamnatog novca”, tako da joj ništa ne može promaknuti. Zato je pouzdan prijatelj svakog (ne)štediše!

Mint je besplatna aplikacija i možete je pronaći na ovom linku (za android telefone).

Za gurmane i negurmane: SuperCook

Aplikacija SuperCook jedna je od onih o kojima i sami maštamo, ali ne znamo da već postoji. SuperCook vam omogućuje da na određenim listama s kategorijama namirnica odaberete sve ono što imate u kući ili u hladnjaku (i ne procjenjuje imate li malo/puno hrane!).

Prema odabranim stavkama aplikacija vam izbacuje prijedloge recepata koje možete napraviti od zadanih elemenata. Ono što je važno jest da aplikacija ističe koji sastojci nedostaju za koji recept. Takvo rješenje štedi i vrijeme i novac: više ne morate razmišljati imate li jaja/brašna i bojati se kupiti dva puta.

primjena

Recepti su raznoliki: uvijek dobijete više (stotine) različitih prijedloga. Ovakav pristup iznimno olakšava, pogotovo ako ste na posebnoj dijeti: alergični na gluten, pazite na težinu, postite ili jedete vegansku hranu. Zbog toga je SuperCook u velikoj potražnji u cijelom svijetu. U slučaju da imate problem s nazivima jela i pića na engleskom, uvijek se možete poslužiti Google Translateom. Sve dok se netko s naših prostora ne sjeti napraviti nešto slično!

Aplikaciju SuperCook možete pronaći na ovom linku. Također, ne morate preuzeti aplikaciju da biste je koristili. SuperCook ima i svoju stranicu prikladnu za stolna računala: www.supercook.com

Za studente, učenike i zaposlene: Tiny Scanner

TinyScanner je praktična i jednostavna aplikacija, pogodna za razne poslove. Olakšava svakodnevno poslovanje i komunikaciju na nekoliko načina. Naime, ova aplikacija skenira dokumente i automatski ih pretvara u datoteku u odgovarajućem PDF formatu. – (6 aplikacija za koje niste znali)

Na ovaj način možete skenirati i poslati važne dokumente, ali i pretvoriti cijele knjige/bilježnice u PDF. Također, ako ste sakupljač određenih pisanih oblika: poezije, recepata, viceva; možete stvarati vlastite osobne zbirke i antologije. – (6 aplikacija za koje niste znali)

Aplikaciju Tiny Scanner možete pronaći na ovom linku.

Aplikacija za lijene kukce, spavalice i ranoranioce: Alarmy

Često zaspite zbog posla? Propustili ste nekoliko kolokvija zbog kasnog ustajanja? Čak i kada postavite alarm u odgovarajuće vrijeme, ne čujete ga niti ga pomaknete? Zato je razvijen Alarmy!

primjena

Alarmy se smatra najdosadnijom, najdosadnijom i najstresnijom aplikacijom i kao takva nam je jednostavno savršena! Naime, ovo nije običan alarm za buđenje. Ovaj alarm nema jednostavnu opciju odgode “još 5 minuta”, već vas prisiljava da izvršite određeni zadatak.

Sve dok zadatak nije ispunjen – alarm ne prestaje zvoniti. Stražnjica može biti različite težine. Odlučite li se za najjednostavniju, kada se oglasi alarm, trebat ćete “samo” složiti puzzle, složiti slagalicu, riješiti problem labirinta. – (6 aplikacija za koje niste znali)

Međutim, ako postavite težinu na “srednju” ili “visoku”, možete očekivati ​​zahtjev poput slikanja slavine u WC-u, slikanja hladnjaka ili stepenica itd. Alarmy tada očekuje da doista ustanete iz kreveta kako bi prestao zvoniti, što je idealan način da probudite čak i najvjernije sanjare. – (6 aplikacija za koje niste znali)

Aplikaciju Alarmy možete pronaći na ovom linku.

Aplikacija koja olakšava kretanje: Moovit

Moovit je aplikacija koja pruža informacije o javnom prijevozu. No, ne analizira samo autobuse, tramvaje ili trolejbuse. Bavi se analizom prometnih gužvi, prometnih gužvi i ukupnog kretanja u gradu. Također, radi na principu GPS analize, tako da se može koristiti za bilo koji grad na svijetu. – (6 aplikacija za koje niste znali)

Moovit daje prijedloge kako najbrže doći od jedne do druge točke u gradu kao i sve moguće vrste prijevoza koje je potrebno koristiti da bi se do te točke moglo doći. Prednost ove aplikacije je što je korisnici mogu poboljšati. Kada koristite javni prijevoz ili se jednostavno krećete gradom, imate mogućnost procijeniti stupanj gužve s kojom se susrećete. Stoga je ova aplikacija korisna i za vozače i za pješake. – (6 aplikacija za koje niste znali)

Moovit možete pronaći na ovoj poveznici.

Za zdraviju kožu: Inci Beauty

Ako ste ljubitelj i pobornik zdravog života, sigurno razmišljate o tome što jedete, tj. čemu izlažete svoje tijelo. No, ako ne obratite pozornost na kozmetiku, odnosno ono što je izvana zaduženo za njegu tijela, nećete imati puni učinak. – (6 aplikacija za koje niste znali)

Aplikacija Inci Beauty brine korisnike o štetnim kemikalijama koje se nalaze u svakodnevnim stvarima koje koristimo: parfemima, kremama, šamponima, sapunima itd. – (6 aplikacija za koje niste znali)

Aplikacija radi na jednostavnom principu: proizvod koji koristite jednostavno unesete u preglednik. Ako postoji u bazi podataka, odmah vam se prikazuje popis svih potencijalno štetnih tvari. Međutim, ako se odlučite pretplatiti na premium račun, aplikacija vam postaje još dostupnija. U slučaju da proizvod nije na popisu, možete ručno unijeti sastav (koji mora biti napisan na svakom kozmetičkom proizvodu) i aplikacija će ga sama ocijeniti kao povoljan ili nepovoljan. – (6 aplikacija za koje niste znali)

primjena

Inci Beauty aplikaciju možete preuzeti na ovom linku.

PREPORUKA

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Izreke i citati o životu

Otkrijte što su to poznati književnici, filozofi, glumci i umjetnici rekli o životu. Ovo su najbolje izreke i...

Kako odabrati odgovarajuće posude za biljke?

Ako niste sigurni kako odabrati odgovarajuće posude za biljke, ne brinite jer smo za Vas pripremili nekoliko korisnih...

Razvoj govora kod djece

Razvoj govora kod djece se razlikuje od djeteta do djeteta. Osnove jezika stječu se do trećeg rođendana, a cjelokupni...

Glagolski pridjevi – kako ih razlikovati

Glagolski pridjevi u hrvatskom jeziku mogu biti radni (aktivni) ili trpni (pasivni). Ako jesu glagolski pridjevi jedinica s kojom imate poteškoća,...

Arheološka nalazišta

Grčka je svjetski poznata po svojoj prekrasnoj obali i prekrasnim plažama, po svojim otocima, mediteranskoj klimi i velikom...

Kako zavoljeti čitanje i zašto je čitanje knjiga toliko važno

U nastavku članka saznajte kako zavoljeti čitanje i zašto je čitanje knjiga toliko važno. U ovom tekstu pokušat ćemo...

Test iz povijesti – Kako se pripremiti u nekoliko koraka?

Pitate se kako se pripremiti za test iz povijesti? Donosimo Vam nekoliko korisnih savjeta koji Vam mogu pomoći...

Kišobran

Kad vani pada kiša, naš vjerni pratilac je skromni kišobran. Postoji mnogo različitih vrsta kišobrana: klasični, sklopivi, prozirni, olujni,...