9 osobina zbog kojih su žene rođene u znaku Vage divna bića

Dobro došli u svijet žene Vage. Dame rođene između 22. septembra i 23. oktobra pripadnice su ovoga znaka. Umjesto da se stapaju s okolinom, žene rođene u znaku Vage imaju tendenciju da se izdvajaju, a u tome im pomažu njihove dinamične karakteristike koje ćete teško naći kod drugih žena. Pitate se koje su to? Saznajte u nastavku.

One su lijepe

Za žene rođene u znaku Vage obično se kažu da posjeduju veoma snažnu auru ljepote i elegancije. Njihov prekrasni osmijeh je njihov zaštitni znak, a ujedno i veoma moćno oružje koje će otopiti i najhladnije srce.

One su kreativne

9 osobina zbog kojih su žene rođene u znaku vage divna bića
Uopšteno govoreći, žene rođene u ovom znaku vole da pišu, plešu, pjevaju, slikaju te se “upuštaju” u aktivnosti koje dodatno podstiču njihovu kreativnost. Blagoslovene su ovim darom i to je u njihovoj prirodi. Ukoliko se profesionalno ne bave kreativnim radom, imaju bar jedan hobi koji se tiče kreativnog stvaranja.

Vole da se sređuju

9 osobina zbog kojih su žene rođene u znaku vage divna bića
Osim što su prirodno lijepe, žene rođene u znaku Vage vole da se sređuju i da izgledaju još privlačnije. One su, između ostalog, blagoslovene i darom za kombinovanje boja i odjevnih artikala, a koji je jedinstven i razlikuje se od “mase”. Rijetko ćete ih vidjeti da se vode za trendovima, jer su one te koje osmišljavaju trendove. To rade nenametljivo, ali tako dobro da druge žene jednostavno imaju potrebu da ih, u izvjesnoj mjeri, kopiraju.

Veoma su šarmantne

9 osobina zbog kojih su žene rođene u znaku vage divna bića
One su veoma šarmantne. U razgovoru s njima, ova osobina dolazi do posebnog izražaja. Muškarce privlači njihov izgled, ali se zaljubljuju u njih tek nakon ostvarene komunikacije.

One su opuštene

9 osobina zbog kojih su žene rođene u znaku vage divna bića
Uopšte nije teško naći zajedniku riječ i slagati se sa pripadnicama ovog znaka. Ne morate previše razmišljati o onome što ćete im reći. One su zaista cool kada je u pitanju većina stvari i dobro se slažu sa skoro pa svima. Ovo je i jedan od razloga zbog kojih su one tako dobre prijateljice.

One su pouzdane

9 osobina zbog kojih su žene rođene u znaku vage divna bića
Ženi rođenoj u znaku Vage možete otkriti i najveću tajnu bez bojazni da će je ona reći nekom drugom. Pripadnice ovog znaka odlični su “slušaoci” i zaista su fantastične kada je riječ o čuvanju tajni. Možete im u potpunosti vjerovati. One su veoma pouzdane i veoma rijetko krše obećanja.

Izrazito su diplomatične

9 osobina zbog kojih su žene rođene u znaku vage divna bića
One vjeruju u fer igru. Kada je riječ o njima, veoma rijetko su nepravične. Vjeruju u donošenje harmonije u svijet koji ih okružuje. Ovo je jedna od njihovih najboljih kvaliteta. Vrlo lako rješavaju “sporove” između osoba, jer se postavljaju neutralno. Njihova diplomatičnost im pomaže i da daju odlične savjete. Upravo zbog ove osobine, žene rođene u znaku Vage briljantni su advokati, sudije i menadžeri.

One su romantične

9 osobina zbog kojih su žene rođene u znaku vage divna bića
Bilo da je to zbog njihove kreativnosti ili šarma, žene rođene u znaku Vage veoma su romantične. One će uvijek podsjećati partnera na to koliko im on znači. Kada vole, onda vole “do daske”, bezuslovno i beskompromisno.

One su pravične

9 osobina zbog kojih su žene rođene u znaku vage divna bića
I na kraju, vjerovatno i najizraženija karakteristika pripadnica ovog znaka. One su pravične i sve će uraditi za pravdu. Možete im reći što god želite, ali, ako ste nepravedni prema njima, osoba do kojih im je stalo ili čak prema bilo kome drugome, u stanju su čak godinama (ukoliko je to potrebno) da dokazuju kako niste u pravu. Ovo je jednostavno u njihovoj krvi i osjećaj pravičnosti im je izuzetno važan.www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Možda vas zanima

Dnevni horoskop za 29.10.2022.

Ovan Priuštićete sebi odmor u punom smislu te riječi pa ćete uživati u izležavanju ispred televizora. Ako vam osoba...

Dnevni horoskop za 30.09.2022.

Ovan Može biti nekog nerviranja u prijepodnevnim satima, ali ćete uspješno izlaziti nakraj sa situacijama. Nije vam milo što...

OSOBE KOJE SE BORE DO KRAJA ZA ONO ŠTO ŽELE Ovo su 4 najupornija znaka zodijaka

Ovom rečenicom se vode najuporniji znakovi horoskopa, a u nastavku saznajte da li ste među njima. Upornost je...

Iduće nedjelje 3 znaka horoskopa imaće najviše sreće

Sezona Škorpije vraća strasti, emocije, ljubav i pruža priliku da se bolje upoznate sa partnerom.Ovi znaci biće najsrećniji:LAVU...

Dnevni horoskop za 29.08.2022.

Ovan Primijetićete da se vaši radni uslovi poboljšavaju, a moguće su i nove poslovne ponude izvan firme u kojoj...

PLIJENE PAŽNJU GDJE GOD SE POJAVE Ovo su najljepši parovi u horoskopu

Osjećaj „prave ljubavi“ koji sve ostalo čini nebitnim i čini da sve drugo nestane kod njih može da...

Dnevni horoskop za 18.08.2022.

Ovan Humorom ćete se izvlačiti iz nesporazuma s partnerom. Međutim i sami znate da takvim ponašanjem iritirate drugu stranu. Osim prema...

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. NOVEMBAR Vodolije ljubomorne, slobodnim Rakovima se smiješi poznanstvo u komšiluku…

OVAN POSAO: Pozitivan dan u kom ćete poslu biti okrenuti na veoma konstruktivan način. Slijedi vam uspjeh! LJUBAV: Bliskost koju...