back to top

Vrijednost koju stvaramo zajedno: BBI ponuda stambenih i hipotekarnih finansiranja

“Vrijednost koju stvaramo zajedno” naziv je nove kampanje BBI banke za ponudu stambenih i hipotekarnih finansiranja. Bilo da se radi o finansiranju kupovine, izgradnje ili adaptacije kuće ili stana, ili pak, kupovini automobila, bijele tehnike, te finansiranja obrazovanja, turističkih putovanja, medicinskih i drugih vrsta usluga, BBI banka kreirala je novu, jedinstvenu, ponudu za realizaciju porodičnih vrijednosti.

“Kao banka koja raspolaže vrijednostima i kojima se rukovodimo u svakodnevnom poslovanju, bilo da se radi o principima islamskog bankarstva, odnosu prema klijentu ili odnosu prema državi, BBI vrijednosti pratimo temeljno, iskreno i dosljedno. Čuvamo tradicionalne, ali i stvaramo nove vrijednosti zajedno sa našim klijentima. Stoga smo otvoreni da pomognemo i onima koji su već sve probali i nisu uspjeli pronaći odgovarajuće finansijsko rješenje. Jer, pažljivo slušamo potrebe i želje – velike i male, tradicionalne i moderne… i odgovaramo nizom usluga i proizvoda, prateći poseban pristup, drugačiji od drugih”, kažu u BBI banci.

Stambena finansiranja – uz povoljne stope i rok otplate do 20 godina

Za sve građane BiH koji su se odlučili za kupovinu kuće ili stana BBI banka je pripremila posebnu ponudu stambenih finansiranja, sa veoma povoljnim stopama i sa rokom otplate do 20 godina. U okviru ove ponude, svi postojeći ali i novi klijenti BBI banke su u mogućnosti da sami biraju fiksnu ili promjenjivu profitnu maržu, a dodatna pogodnost je da prilikom procjene vrijednosti nekretnine omjer hipoteke iznosi već od jedan naprema jedan. Uz ovu jedinstvenu ponudu građani mogu dodatno uštedjeti na troškovima obrade zahtjeva ukoliko za stambeno finansiranja apliciraju online putem web stranice bbi.ba.

Hipotekarno finansiranje uz ugovaranje fiksne profitne marže

Bh. građanima su na dohvat ruke i hipotekarna finansiranja, sa omjerom hipoteke već od jedan naprema jedan i rokom otplate do 20 godina. A sve to uz mogućnost ugovaranja fiksne profitne marže. Postojeći i novi klijenti BBI banke, koji podnesu zahtjev za finansiranje online,  nemaju naknadu za obradu zahtjeva. 

Klijenti koji ugovore BBI Platinum paket uz stambeno ili hipotekarno finansiranje, ostvaruju prekoračenje po tekućem računu zauvijek.

Dodatne informacije dostupne su u svim poslovnicima BBI banke ili putem besplatnog info-broja 080 020 020.

Bosna Bank International – Vrijednost koju stvaramo zajedno.

Kako crte lica otkrivaju karakter ljudi

Istraživali smo kako crte lica otkrivaju karakter ljudi. Ako se pitate što možete saznati o osobi na temelju...

Razlike među generacijama – znate li kojoj pripadate?

Pojmovi poput Tiha često se nalaze na raznim portalima generacija, baby boomers te generacija X, Y ili...

ADDIKO / Kupujte na maksimalno 24 rate bez kamata i naknada

Sve je lakše kad se podijeli uz Addiko Mastercard kreditnu karticu… Kupovina na rate od danas je još jednostavnija...

Internet poslovanje – kako odabrati ono pravo?

Živimo u vremenu kada nam je (gotovo) sve dostupno u dva klika, pa nije teško povjerovati da se...

Tvrtke koje vladaju svijetom – za koje zapravo znate?

Donovimo Vam tvrtke koje vladaju svijetom, a za koje do sada niste znali. Kako je lijepo živjeti u 21....

Sve je lakše kad se podijeli sa Visa karticama Intesa Sanpaolo Banke

Ove jeseni Intesa Sanpaolo Banka uvela je posebnu pogodnost za sve klijente korisnike Visa Inspire i Visa Platinum...

Globalhost d.o.o. širi svoje poslovanje preuzimanjem servisa Genesis

U najnovijem razvoju događaja na tržištu web hostinga i IT usluga, vodeća bosanskohercegovačka web hosting kompanija Globalhost d.o.o....

Kako započeti freelancing karijeru: vodič za početnike

Započinjanje freelancing karijere može biti uzbudljiv i zastrašujući korak u profesionalnom razvoju. Sloboda da sami birate projekte, fleksibilnost radnog...