back to top

Ovan

Oni koji su svježe ušli u ljubavnu vezu, puno će očekivati od druge strane, pri čemu mogu biti i naporni. Nedostajaće vam spontanosti iz straha da ne učinite nešto pogrešno. Opustite se, planetarna podrška vodi vas u dobrom pravcu. Manji poslovni i ljubavni zastoji i prepreke obilježje su samo današnjeg i sutrašnjeg dana.

Bik

Dnevni horoskop za 11.07.2023.
Znaćete se radovati malim stvarima, a mnogi će proslaviti i neki značajniji događaj. Uživaćete u osjećaju da ste sami kreatori svoje sreće i da s lakoćom otvarate mnoga vrata, čemu će pridonijeti i vaše samopouzdanje. Bogat društveni život omogućiće vam nova poznanstva, a neka bi mogla biti i ljubavna.

Blizanci

Dnevni horoskop za 11.07.2023.
Poslovne napetosti će se nastaviti i nećete ih moći ukloniti na brzinu. Ako se osjećate frustrirano u sadašnjoj situaciji, odolite želji da se preko noći prebacite na nešto drugo. Ukoliko uočite da ste nezadovoljni u sadašnjem ljubavnom partnerstvu, nemojte na brzinu raskidati odnose. Potrudite se da spriječite dalji razvoj netrpeljivosti.

Rak

Dnevni horoskop za 11.07.2023.
Puni ste samopouzdanja. Spremnost da uložite sebe u nove poslove ili jačanje stečenih položaja daće dobrih rezultata. Venera podržava svaki vaš iskorak iz prosječnog. Dajte prostora svojim idejama. Neko ko živi u inostranstvu često misli na vas – možda je to simpatija.

Lav

Dnevni horoskop za 11.07.2023.
Dobićete zanimljivu ponudu za dodatni izvor prihoda, što bi moglo rezultovati promjenom posla u bliskoj budućnosti. U ljubavi dajte prednost razumu, jer ste zbrkani i nedorečeni pa partner ne zna na čemu je s vama. Ne odgađajte dogovorene preglede kod doktora.

Djevica

Dnevni horoskop za 11.07.2023.
S obzirom na to da ćete mnogo raditi i živjeti dinamično, mogli biste se prilično iscrpiti. Iako nećete osjećati fizički umor, on će se ispoljiti kroz vašu razdražljivost i nervozu. Biće važno da imate objektivni uvid i realno procijenite situacije, naročito one ljubavne prirode. Previše očekujete od partnera, a da toga možda niste ni svjesni.

Vaga

Dnevni horoskop za 11.07.2023.
Ako ste u skrivenoj vezi s nekim na radnom mjestu, vašu tajnu mogao bi otkriti neko od kolega. U svakom slučaju, bilo bi dobro da odvojite posao od ljubavi. U porodičnom okruženju očekujte porast obaveza. Efikasna organizacija vremena i aktivnosti biće posebno bitna kako biste sve stigli obaviti.

Škorpija

Dnevni horoskop za 11.07.2023.
Bićete srećne ruke. Širićete pozitivnu energiju i optimizam te biti rado viđeni i pozivani u društvo. Telefon će vam često zvoniti pa ćete uglavnom komunicirati s prijateljima. Poslovne kontakte krasiće skladan odnos koji će vam pomoći u ostvarenju planova. U ljubavnim odnosima preuzećete inicijativu i nekoga zavesti.

Strijelac

Dnevni horoskop za 11.07.2023.
Teško ćete izdržati kritike ukućana, čak iako znate da su u pravu. Nedostajaće vam razumijevanja, a svaku primjedbu izreći ćete svadljivim tonom. Sitnice će vas pogađati više nego što bi trebale, a svemu će biti kriva vaša preosjetljivost. Samci, nemojte da vas uplaši lavina emocija koju je neko pokrenuo u vašem srcu.

Jarac

Dnevni horoskop za 11.07.2023.
Intelektualni kapaciteti biće naglašeni pa ćete briljirati u situacijama koje iziskuju rječitost, argumentaciju ili uvjeravanje. Imaćete sreće na putovanjima i poslovnim sastancima, ali i u ljubavi. Dan bi mogao označiti prekretnicu u životima samaca – nije isključeno poznanstvo koje će brzo prerasti u nešto veće.

Vodolija

Dnevni horoskop za 11.07.2023.
Vrijeme provedeno na poslu ispunjavaće vas zadovoljstvom. Uživaćete u osjećaju da nešto stvarate i razvijate i radovaće vas svaki pa i najsitniji pomak. Neće vam nedostajati motivacije, a ako u nečemu pogriješite, šalićete se na svoj račun. S finansijama budite oprezniji, jer nisu isključeni neplanirani troškovi.

Ribe

Dnevni horoskop za 11.07.2023.
Zračićete samopouzdanjem, a način na koji ćete se predstavljati i voditi razgovor ostavljaće snažan utisak na sagovornike. Telefon će vam neprestano zvoniti, mnogo vremena provodićete okruženi prijateljima i poznanicima, a aktivan društveni život povezaće vas s ljudima koji će vam osvježiti svakodnevnicu.

www.minimagazin.info

Ovi horoskopski znakovi su najveći kafoljupci

Nekim ljudima jutarnja kafa nije samo navika već je smatraju dijelom svog identiteta. To je trenutak u danu kad...

9 zanimljivih osobina koje ćete pronaći samo kod žene rođene u znaku Škorpije

Za nju kažu da je prava “opasnica”. Neki je se boje, jer vjeruju da je njena žaoka prilično...

Dnevni horoskop za 23.08.2023.

Ovan Nema potrebe za brigu ako ste danas preplavljeni jakim emocijama, jer će vas one na kraju odvesti na...

Utjehu u hrani pronalaze ova tri horoskopska znaka

OvanOvnovi svemu pristupaju sa strašću i zadovoljsvom, pa tako i hrani. Kada se osećaju neraspoloženo Ovnovi posežu za...

Majke hladne kao santa leda rađaju se u ova 3 horoskopska znaka

Njihov pristup majčinstvu može biti zasnovan na određenim karakteristikama koje se doživljavaju kao hladnoća, rigorozna disciplina, nedostatak pažnje...

HLADNI KAO ŠPRICER Ovi horoskopski znakovi vješto kriju osvećanja i ne dozvoljavaju da emocije upravljaju njihovim životom

JaracJarac važi za najhladniji horoskopski znak. Oni su usmjereni samo na sebe i na svoj cilj. Ne žele...

Ona je odana do kostiju, ali jednu stvar je nikada ne pitajte! Žena rođena u ovom horoskopskom znaku je najveći biser

Znate li koji horoskopski znak odlikuje žena koja je pozitivna, hrabra, srčana, temperamentna i odana?Naravno, to je žena...

Dnevni horoskop za 30.09.2023.

Ovan Očekujte dodatni podsticaj vašoj fizičkoj energiji danas. Dan je kao stvoren da sredite stan i očistite plakare od...