back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. AVGUST 2023: Djevicu partner više neće da trpi, a evo ko “puca” od para

OVAN

BIK

POSAO: Nije potrebno da očekujete previše. Imate sve šanse da se stabilizujete kroz poslove koji traže dinamiku u konverzaciji, na primer trgovina. LJUBAV: Partner je zainteresovan da radite zajedno. ZDRAVLJE: Morate više da se naspavate.

BLIZANCI

POSAO: Dobro bi bilo da se pokrenete. Krenite dalje od radnog mesta. Neka vam radni dan počne putovanjem. LJUBAV: Partner je zadovoljan vašim ponašanjem. Nemate nesuglasice. Odličan dan za ljubav. ZDRAVLJE: Pazite na vene, kapilare.

RAK

POSAO: Dobro bi bilo da se bolje organizujete u privatnom poslu. Mogli biste da imate pomoć jedne ženske osobe iz oblasti prava. LJUBAV: Emotivno se vezujete za osobu sa kojom živite i tražite podršku. ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege.

LAV

POSAO: Opterećeni ste finansijama. Morate da pronađete lakši put za zaradu. LJUBAV: Osećate se odlično. Volite noćni život. Dan ćete uglavnom provesti u opuštanju, do noći kada odlazite u provod. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na rame leve ruke.

DEVICA

POSAO: Ukoliko radite u kancelariji, računovodstvu, imaćete problem sa dokumentima. Može se desiti da se nešto izgubi. Povedite računa.LJUBAV: Partner je uporan, iako ste vi pokazali bezvoljnost za bilo šta. Ali ni osoba pored vas neće da trpi previše. ZDRAVLJE: Potrebno vam je kretanje ili odmor.

VAGA

POSAO: Odlična saradnja na polju komunikacije sa strancima. Imaćete uspeha i novca u današnjem danu. LJUBAV: Vagi koja želi novu vezu – vrata ljubavi su otvorena. ZDRAVLJE: Čuvajte se alergija.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate podsvesni strah od osobe koja radi sa vama. Verovatno je Vaga ili Blizanac. LJUBAV: Zanima vas vernost partnera, pa ste uvek u fazi provere. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više opuštanja.

STRELAC

POSAO: Oni koji su rođeni u drugoj dekadi mogu imati uspeha na poslu i u saradnji sa strancima. LJUBAV: Niste oduševljeni osobom sa kojom imate novo poznanstvo. ZDRAVLJE: Harmonični aspekti daju dobro zdravlje.

JARAC

POSAO: Potrebno je da izbalansirate ego sa emocijama, kako biste došli do pravih rezultata. LJUBAV: Harmonija u kući, porodici, deca su vam dobro. ZDRAVLJE: Manji problem sa varenjem.

VODOLIJA

POSAO: Dobar dan za sve poslove koji traže ocenu, prosuđivanje. Imate podršku jedne moćne osobe. LJUBAV: Tolerantni ste. Svako može da se druži, izađe sa vama. Potrebno vam je prijatnije društvo od veze koja vas guši. ZDRAVLJE: Dobro se osećate onda kada sami to hoćete.

RIBE

POSAO: Potrebno je da uključite svoju intuiciju. Ona će vas dovesti do pravih poslova. LJUBAV: Emotivno se vezujete za osobe koje su hipersenzibilne. ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Ova četiri horoskopska znaka su najgora u zavođenju

Flert nije svačija jača strana. To je umjetnost koju je malo ko uspio da savlada. Morate istovremeno da...

Vage vole samoću, Strijelac traži idealnog partnera: Pet horoskopskih znakova koji mrze ideju braka

Postoji pet horoskopskih znakova koji mrze ideju braka i daju prednost svojim ambicijama nad svim ostalim.RakRak radije ostaje...

Ovo su horoskopski znakovi koje je najteže impresionirati

Od profesionalnog života do privatnog, svi težimo pronalaženju nečega što odgovara našim individualnim potrebama i željama. No, prema...

4 ZNAKA SA KOJIMA ZNATE NA ČEMU STE Ako im se dopadate jasno će vam staviti do znanja

Svako od nas pokazuje naklonost na drugačiji način. Dok su neki stidljivi i čekaju da druga strana načini...

Žene rođene u ova 3 znaka će doživjeti ogromne promjene u 2024. godini

Da li ste ikada sanjali da otpustite sve što je ukorijenjeno i konačno pratite svoje snove ili da...

Dnevni horoskop za 09.08.2023.

Ovan Nedostajaće vam takta i popustljivosti prema partneru. Ako uspijete sputati nervozu i partner će biti opušteniji, a time...

ASTROLOZI SMATRAJU DA JE NAJTEŽE BITI U VEZI SA OVA ČETIRI ZNAKA Teški su i hladni u ljubavnim odnosima

Postoje ljudi koji su vrlo oprezni kada su u pitanju emocije. Teške su naravi, zatvoreni i ne opuštaju...

OVO SU I NE TAKO DOBRE STRANE ROĐENIH U ZNAKU VAGE Poznati su po mračnom rauzmišljanju i neodlučnosti

Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga...