back to top

Ovan

Ako imate problematičan odnos s tinejdžerom, započnite razgovor, jer bi mogao voditi u dobrom pravcu. Mogli biste doznati šta ga muči i kako mu pomoći. U poslovima, koji su vezani za komunikacije i pisanje, pronaći ćete zadovoljstvo i u njima biti uspješni. Novac će stizati na vrijeme, a mogući su i iznenadni dobici.

Bik

Dnevni horoskop za 14.07.2023.
Vaša intima će biti izložena oku javnosti. Svaki poljubac ili prepirka biće zabilježeni budnim pogledom prisutnih. Poželjećete partnera samo za sebe i bićete sumnjičavi i ne naročito naklonjeni njegovim prijateljima. Umjesto da se žalite na umor, klimatske promjene i slično, preduzmite nešto. Bolje ćete se osjećati nakon vitaminskog tretmana.

Blizanci

Dnevni horoskop za 14.07.2023.
Bili biste najsrećniji kada biste mogli pobjeći od obaveza i osoba koje vas umaraju prohtjevima i očekivanjima. Doći će do svađa s nekim osobama, ali brzo ćete smiriti cijelu stvar. U ljubavi ćete se više odricati da biste dobili šta želite, ali to je samo prividan osjećaj. Trebate se opustiti pa će sve sjesti na svoje mjesto.

Rak

Dnevni horoskop za 14.07.2023.
Okolnosti vam idu naruku, ali nemojte praviti probleme tamo gdje ih nema. Jedina barijera za ostvarivanje željenih ciljeva je ona koju ste stvorili u vlastitoj glavi, ali osobe koje su vam sklone pomoći će vam da to na vrijeme uvidite. Druženje s osobom iz kruga poznanika dobija romantičan predznak.

Lav

Dnevni horoskop za 14.07.2023.
Naći ćete se u okruženju koje će vas primorati da drugačije živite i promijenite navike. Partnerovo ponašanje doživjećete na pogrešan način. Neće vas odlikovati strpljenje, kao ni osjećaj za pravi trenutak. Ako imate ljubavni sastanak, Mjesečev uticaj upozorava na moguće nesporazume. Ne kasnite na dogovor i ne ponašajte se otresito.

Djevica

Dnevni horoskop za 14.07.2023.
Ispunite dan veselim sadržajima, nazovite drage ljude i njegujte društveni život. Mogući su iznenadni preokreti u ljubavnom životu. Neka dešavanja će nositi element dramatičnosti, u čemu ćete uživati. Činiće vam se kako sve ima neki posebni značaj i počećete vjerovati u sudbinu. Osoba koju ste upoznali nikako vam ne izlazi iz glave.

Vaga

Dnevni horoskop za 14.07.2023.
Zabrinjavaće vas novčano stanje. Imaćete toliko želja, a moraćete štediti. Mogli biste od roditelja ili prijatelja posuditi poveći iznos, ali dobro razmislite možete li im vratiti. U odnosu s kolegama u porastu je nepovjerenje, a s nadređenima ćete morati biti posebno oprezni. Ne dopustite sebi kašnjenje i odgađanje posla!

Škorpija

Dnevni horoskop za 14.07.2023.
Iako imate utisak da vas nadređeni gledaju poprijeko, ne dopustite da vam to poljulja samopouzdanje. Sada imate priliku pokazati šta znate, kako zahvaljujući kreativnosti, komunikacijskim sposobnostima i dobrom utisku koji ostavljate u javnosti, tako i dobrodošloj podršci sa strane. Maštaćete o odmoru i ljetovanju.

Strijelac

Dnevni horoskop za 14.07.2023.
Prošlost će se ušetati u vaš život. Ne dopustite da vas bilo ko ili šta povuče unatrag i osujeti u normalnom funkcioniranju. Nemojte se iznenaditi ako otkrijete da jedna osoba spletkari, prisluškuje ili širi priče koje vam neće ići u prilog. To otkriće teško će vam pasti, ali barem ćete znati šta vam je činiti.

Jarac

Dnevni horoskop za 14.07.2023.
Otvoriće vam se nove mogućnosti. Bićete izvor dobrih ideja, bilo za nove poslove ili za poboljšanje postojećih. Proširićete interese, povećati znanje ili upoznati osobe koje će vam pomoći u napretku. Drugi će se oslanjati na vašu pomoć, samo pazite da vas neki ne iskorištavaju. Neki će biti pozvani na rođendan ili zabavu.

Vodolija

Dnevni horoskop za 14.07.2023.
Vodite računa o tome gdje i kako odlažete papire, novčanik ili ključeve stana. Teško ćete hvatati korak s vremenom i obavezama. Naći ćete se u vrtlogu zahtjevnih poslovnih ili porodičnih zbivanja. Jedna osoba vam je posebno naklonjena, ali je vi ne želite u svom životu, jer vam je dosadna. Možda ste je potcijenili.

Ribe

Dnevni horoskop za 14.07.2023.
Situacije će vam biti naklonjene, a vi prštati od energije. Spremno ćete prihvatiti sve izazove, čak iako iziskuju dodatna prilagođavanja. Shvatićete kako riješiti jedan problem i pitaćete se kako se toga ranije niste sjetili. Sprovedite u djelo donesenu odluku i ne dopustite da vas išta spriječi u tome. Intuicija vam je istaknuta – poslušajte je!

www.minimagazin.info

Dnevni horoskop za 02.11.2023.

Ovan Čini se da se sve što ste do sada slagali pretvara u jednu veliku neurednu gomilu, a vi...

Ova 3 znaka će danas primiti dobre vijesti

Univerzum će donijeti dobre vijesti za 3 horoskopska znaka i to baš danas, 22. decembra 2023. Kada nam...

Indijski horoskop nikada ne griješi: Tri znaka čeka velika radost do kraja godine

VRISHA (Bik)21. april – 21. majNalazite se pod veoma povoljnim uticajima i astrolozi preporučuju da maksimalno iskoristite ovu...

UVIJEK ĆE VAM SE OSVETITI Znate li koji je najokrutniji horoskopski znak?

Rak je najokrutniji horoskopski znak. Ovaj znak će namjerno odvojiti svoje vrijeme tokom dana za stvaranje haosa u...

3 ZNAKA HOROSKOPA KOJE LJUBAV ČEKA KASNIJE U ŽIVOTU Zaleću se ili odbacuju sve – sreća dolazi poslije 40. rođendana

Neke žene i muškarci od najranije mladosti znaju kakvog partnera priželjkuju, a drugi prođu kroz muke pogrešnih izbora....

SEDMICA OSTVARIVANJA ŽELJA Provjerite šta svaki horoskopski znak treba uraditi tokom punog Mjeseca

Provjerite šta trebate manifestovati u ovom trenutku prema vašem horoskopskom znaku.Ovan: novi početakPonekad ste vezani za prošlu verziju...

Ovo je najčudniji znak horoskopa

Svaki znak zodijaka ima svoje mane i vrline. Ipak, jedan se posebno izdvaja. Riječ je o Jarcu, njega...

Dnevni horoskop za 15.11.2023.

Ovan Ispunjavanje neke obaveze, koju danas imate, dovešće vas u kontakt sa ljudima koji žive daleko od vas, vjerovatno...