back to top

Ovan

Izlazite i zabavljajte se – bićete svima simpatični i privlačni. Ako nešto započinjete, ugodno će vas iznenaditi podrška okoline. Oni koji su nesrećno zaljubljeni, mogli bi imati uspjeha u pokušaju da se zbliže sa simpatijom. Razveseliće vas telefonski poziv prijatelja koga niste dugo čuli ni vidjeli.

Bik

Dnevni horoskop za 16.08.2023.
Trenuci provedeni u odmaranju, ispred televizora ili u ljubavnom zagrljaju, djelovaće podsticajno na vas. Razgovor će pridonijeti da ponovno steknete povjerenje u odnos koji ste smatrali nepovratno izgubljenim. Partner će vam dati do znanja koliko mu značite poklonom ili riječima. Neko će se sjetiti da vam je dužan novac i vratiti vam ga.

Blizanci

Dnevni horoskop za 16.08.2023.
Vaše raspoloženje će biti zarazno pa veče rezervišite za zabavu i druženje. Mogli biste uspješno riješiti ljubavni problem koji vas je mučio u posljednje vrijeme. Kreativnost će vam biti istaknuta pa ne čudi ako ćete danas napraviti novi razmještaj. Na pamet će vam padati odlične i praktične ideje.

Rak

Dnevni horoskop za 16.08.2023.
Prilično ste aktivni i u pokretu, ali osjećate povremenu potrebu da se povučete i o nečemu u miru razmislite. Ne stavljajte se u položaj onoga koji čeka. Sve što budete radili, radite zato što to želite, a ne zato što se to očekuje od vas. S nečijom ljubomorom najbolje je boriti se spontanim nastupom.

Lav

Dnevni horoskop za 16.08.2023.
Dan će vam ispuniti druženje, pojačana fizička i mentalna aktivnost te susreti s ljudima koje dugo niste vidjeli. Osjećaćete veliko uzbuđenje i priliv energije. Prihvatite poziv za zabavu i učestvujte u svim aktivnostima, ali vodite računa o umjerenosti, posebno kada su alkohol i hrana u pitanju. Probava bi vam mogla biti osjetljiva.

Djevica

Dnevni horoskop za 16.08.2023.
Poslovna i ljubavna svakodnevnica biće narušeni nepovjerenjem. Nestrpljivi ste, skloni brzopletim i krivim procjenama pa biste mogli donijeti i neku pogrešnu odluku. Izbjegavajte aktivnosti koje iziskuju previše napora, naročito onog fizičkog. Prespavajte neke odluke, jer nećete biti previše objektivni.

Vaga

Dnevni horoskop za 16.08.2023.
Mnogo ćete izlaziti pa je veća mogućnost da doživite fatalan susret i zaljubite se. Strast koju raspiruju zvijezde unijeće osvježenje u vaš brak. Dobre veze uspostavićete s članom rodbine iz inostranstva ili će vam neko dati do znanja da bi vas volio posjetiti. Neke među vama privući će svijet alternative i duhovnosti.

Škorpija

Dnevni horoskop za 16.08.2023.
Zahtijevaćete i očekivati mnogo od ljubavi i partnera, smatrajući kako to zavređujete. Odmaknite se od briga i problema. I vama trebaju trenuci mira, opuštanja i razbibrige. Šetnja gradom, kafa s prijateljima ili posjeta salonu ljepote uljepšaće vam dan. Opustite se i uživajte.

Strijelac

Dnevni horoskop za 16.08.2023.
Drugi će se uplitati u vaš privatni život, neprestano vas propitkivati ne bi li saznali šta planirate, osjećate ili o čemu razmišljate. Poželjećete malo svog mira i tišine. Kvalitet ljubavnog odnosa zavisiće od toga koliko ste sposobni s partnerom iskreno razgovarati. Ne raspravljajte o problemima za vrijeme ručka. Nađite pogodnije vrijeme.

Jarac

Dnevni horoskop za 16.08.2023.
Vodite računa o zdravlju, ne uzbuđujte se zbog sitnica i nervozu ne liječite cigaretama ili alkoholom. Iskoristite dan da biste popravili neke odnose koji su skrenuli na stranputicu. Ne čekajte da neko drugi napravi prvi korak. Partneru predstoje neplanirane obaveze, zbog kojih ćete morati odustati od nekih planova.

Vodolija

Dnevni horoskop za 16.08.2023.
Posvetićete se uređenju vlastitog doma i latiti se spremanja. Pronađite vremena i za kulturne događaje – to će vas opustiti. Poneseni ljubavnim žarom, posvetićete se partneru i pružiti mu nezaboravne trenutke. Samci bi mogli promijeniti svoj status i upoznati se s osobom s kojom će ostvariti zanimljivu komunikaciju.

Ribe

Dnevni horoskop za 16.08.2023.
Umor, neispavanost ili oslabljena koncentracija biće razlog zbog kojeg ćete reagovati sa zakašnjenjem u jednoj situaciji. Osigurajte sebi dovoljno odmora od obaveza, posebno ako iza vas stoje naponi dani. Ako danas putujete, budite oprezni u saobraćaju.

www.minimagazin.info

Dnevni horoskop za 23.11.2023.

Ovan Možete se osjećati malo introspektivno danas i odlučite da idete ukorak sa ostalima, pomahnitalim tempom. Vi ste pažljiva...

Ova tri znaka očekuju ljubavni problemi do kraja ljeta

Dok ljetne temperature rastu, ljubavni životi mnogih od nas često cvjetaju. Ali, kako talasi ljubavi i strasti pristižu,...

SVE PRŠTI OD ENERGIJE U ova dva znaka rađaju se bogovi i boginje strasti

Svaka osoba na svijetu je jedinstvena i zaista bi bilo dosadno da je drugačije. Kako kažu astrolozi, vaš...

STALNO SU U STRAHU OD NEČEGA Ovo su 4 paranoična horoskopska znaka

Ako je odgovor negativan, slijedeća četiri znaka će vam pokazati suprotno vašim vjerovanjima.RakOsjećajan Rak brine za sve oko...

Novčani horoskop za 2024. godinu

U 2024. godini zvijezde predviđaju ugodna iznenađenja za mnoge znakove horoskopa. Neke će očekivati ​​rast karijere i povećanje...

ZA NJIH JE LJUBAV PJESMA Lako pronalazite partnere ako ste rođeni u ovih 5 znakova, otkrijte koje su vaše srodne duše

BikBik je poznat po svojoj stabilnosti, odanosti i senzualnosti. Bikove često privlače oni koji dele njihovu ljubav prema...

Ovi znaci bolje da se pripreme za lavinu emocija, biće napeto!

U novembru pojedini znaci Zodijaka dobiće priliku da uživaju u harmoničnim porodičnim odnosima, a pojedini će stati i...

Evo šta pomračenje Mjeseca u Biku donosi vašem znaku

Tokom ovog posebno energičnog punog Mjeseca, potrebe i želje svakog znaka horoskopa izaći će na vidjelo. Sada je...