back to top

Ovan

Bićete rastrzani između više obaveza i nećete znati šta prvo uraditi. Ako vam poslovni problemi kvare raspoloženje, ne dopustite da vas to prati cijeli dan. Budite fizički pokretni, provedite više vremena na vazduhu, u šetnji i druženju s prijateljima. Posvetite se ljubavnom životu u većoj mjeri, jer partneru treba vaše pažnje.

Bik

Dnevni horoskop za 19.08.2023.
Dogovorite izlazak s prijateljima. Poznanstvo kojem ćete kumovati moglo bi prerasti u ljubavnu vezu. Ne dopustite da vam dan pokvare manje nezgode, nečija nespretno sročena rečenica ili nedostatak partnerove pažnje. Ako očekujete goste iz inostranstva ili sami nekud putujete, sve će proteći u najboljem redu.

Blizanci

Dnevni horoskop za 19.08.2023.
Neće vam biti do kućnih poslova ni primanja gostiju. Odgovaraće vam mir i izležavanje – nema razloga da sebi to i ne priuštite. Bićete skloni promjenama raspoloženja, što će zbunjivati partnera koji će vas na sve načine pokušati oraspoložiti. Potiskivano nezadovoljstvo zahtijevaće prikladan ventil pa vam je nužna pojačana fizička aktivnost.

Rak

Dnevni horoskop za 19.08.2023.
Telefonski razgovori i sklapanje novih poznanstava preko interneta ili prilikom izlazaka, obogatiće vašu svakodnevnicu. Savršeno ćete pogađati kome i šta u određenom trenutku treba reći. U ljubavi će vam biti važniji intelektualni sklad i ugodni razgovori udvoje nego fizička zadovoljstva, ali druga strana možda tako ne misli.

Lav

Dnevni horoskop za 19.08.2023.
Odlično ćete se osjećati i zračiti pozitivnom energijom. Bićete uslužan domaćin pa će gosti biti oduševljeni vašom pažnjom i gostoljubivošću. Mlađi će ugovoriti večernji izlazak od kojeg će mnogo očekivati. Nije isključeno da se nađete u zagrljaju koji će označiti početak nove ljubavne veze.

Djevica

Dnevni horoskop za 19.08.2023.
Neće vam nedostajati uzbuđenja, a uživaćete i u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Ukoliko želite da preuredite stambeni prostor, da pružite nekome ruku pomirenja ili da s partnerom razgovarate o osjetljivim temama, svakako to učinite danas. Bićete uvjerljivi pa ćete svakoga pridobiti na svoju stranu.

Vaga

Dnevni horoskop za 19.08.2023.
Uzrok vaše bezvoljnosti mogla bi biti ljubavna situacija. Ne tražite od drugih da učestvuju u vašim problemima ili da vam dijele savjete, jer niko ne zna kako je vama osim vas samih. Sami razmislite o svemu, jer ćete se tako najbrže približiti rješenjima. Večernji izlazak nekima bi mogao donijeti susret s bivšom ljubavi.

Škorpija

Dnevni horoskop za 19.08.2023.
Potrudite se da poboljšate narušene odnose. Ako je riječ o prekinutom prijateljstvu ili ljubavnoj vezi, dogovorite susret i izgladite nesporazum. Veliku važnost pridavaćete odnosima unutar porodice, jer se događaju situacije na koje upravo vi imate najviše uticaja. Moraćete donijeti odluke, a ukućani će se oslanjati na vašu razboritost.

Strijelac

Dnevni horoskop za 19.08.2023.
Nemojte odustati od ideje da raščistite odnose s partnerom. Ne podižite ton čim se oko nečega ne usuglašavate. Ako ste zaljubljeni, ne odupirite se strasti. Prepustite se osjećanjima, jer ćete u protivnom propustiti nešto što jako dugo priželjkujete. Ne raspravljajte žučno s osobama koje su mnogo starije od vas.

Jarac

Dnevni horoskop za 19.08.2023.
Odvojite malo vremena za opuštanje, lagane vježbe ili bezbrižno druženje s djecom. Očuvajte unutrašnji mir i dobre kontakte s okolinom. Mogli biste ugostiti rođake ili prijatelje koji će nekoliko dana provesti u vašem domu, a nije isključeno da se i sami pripremate negdje otputovati. Promjena sredine bi vam godila.

Vodolija

Dnevni horoskop za 19.08.2023.
Ako primijetite da je partner pod stresom, pokažite volju da ga saslušate, jer ćete mu pomoći da se osjeća bolje. Fizički ste iscrpljeni pa više odmarajte. Ako ni to ne pomogne, onda je najbolje da popodne iskoristite za spavanje. Prema drugima budite srdačni i ne obraćajte pažnju na one koji vas gledaju mrko ili vas ogovaraju.

Ribe

Dnevni horoskop za 19.08.2023.
Moguće su teškoće s koncentracijom. Samokontrola će biti nužna i u razgovorima s rodbinom, ali koliko god se trudili da se suzdržite, bićete na ivici rasprave. Posvetite dan čitanju omiljenog štiva ili s prijateljima odigrajte neku društvenu igru. Zaokupite se nečim što će vam odvratiti misli od problema i briga.

www.minimagazin.info

Tračerski horoskop: Otkrijte pravu istinu o svom znaku!

Naime, na ‘običnim’ ljudima poput nas napravljeno je malo testiranje njihovog poznavanja karakteristika horoskopskih znakova. Grupa mladih trebala je...

Dnevni horoskop za 14.08.2023.

Ovan Posvetićete se uljepšavanju pa će neki obnoviti garderobu ili se na drugi način posvetiti svom izgledu. Posvetite dio...

Dnevni horoskop za 21.10.2023.

Ovan Prionite na poslove koji iziskuju vještinu, spretne ruke, posebna znanja i kreativnost. Što zadaci budu složeniji, vaše će...

Dnevni horoskop za 27.09.2023.

Ovan Budite otvoreni sa svojim osjećanjima danas. Nemojte dopustiti da vas toliko brine šta drugi misle o tome. S...

Ženu u ovom horoskopskom znaku niko ne može da odbije: Privlači pažnju, za sve ostale je fatalna

Kada se kaže Lav ili Lavica, ljudi pomisle na osobu koja ima najviše potrebe da privlači druge ljude...

Ova tri znaka čeka veliki uspjeh u novembru

Kraj jeseni ove godine generalno je odlično vrijeme za nova poglavlja u životu, oslobađanje od dugova i poboljšanje...

Dnevni horoskop za 28.08.2023.

Ovan Ako ste spremni za novu ljubavnu vezu, obznanite simpatiji svoje namjere. Neko od vas dvoje mora napraviti prvi...

Rođeni baksuzi: Ova 4 znaka Zodijaka sreća zaobilazi u širokom luku

Evo o kojim znakovima je riječ.OvanOvnove najviše pokreće ambicija i visoki standardi, a paradoksalno je to ono što...