Ovan

Provedite danas neko vrijeme sa svojim partnerom kojem nedostajete. Vi ste prilično zauzeti poslom i ličnim obavezama pa ćete vjerovatno primijetiti malu dozu ljubomore na vaše prijatelje ili poslovne kolege. Ne bi bilo loše da se malo posvetite i učinite nešto lijepo za voljenu osobu. Budite manje sebični po tom pitanju.

Bik


Danas ćete vjerovatno poželjeti da izbjegnete svoje dužnosti, ali to neće biti moguće. Skoncentrišite se na posao koji morate da obavite. Nije vrijeme da budete neodgovorni. Neki porodični problem mogao bi vas danas uznemiriti. Nemojte sve uzimati zdravo za gotovo, jer će rješenje stići krajem dana.

Blizanci


Danas ćete biti sentimantalni i puni sjećanja na lijepe stvari iz prošlosti. Vjerovatno će vam nedostajati neki prijatelj ili bivša ljubav. Riješite to tako što ćete napraviti telefonski poziv i olakšati sebi. Najbolje od svega je što ćete vjerovatno obnoviti kontakt koji vam nedostaje. Budite hrabri i pozitivni.

Rak


Danas ćete imati problema sa novcem. Postoji mogućnost da ćete imati neku dužnost koju će vam biti teško da ispunite pa ćete morati da platite. Nemojte se nervirati. Novac je nešto što dolazi i odlazi. Zadržite osmijeh na licu i nemojte trošiti na nepotrebne stvari. Na taj način ćete sve ispuniti bez problema.

Lav


Energija dana vas podstiče da se usmjerite na zadatke vezane za vaš dom. Poželjno bi bilo da obratite pažnju na potrebe članova porodice. Ukoliko se ovog dana uspješno organizujete, izdvojite neko vrijeme za vlastite interese. Posvetite se omiljenom hobiju.

Djevica


Novi razvoj događaja, vezan za romantičnu sferu vašeg života, na vas deluje kao stimulans – poželjećete da sa cijelim svijetom podijelite vaše emocije. Moguće je da danas upoznate neke nove, zanimljive ljude. Jedna poslovna obaveza vas odvlači od privatnog života. Ne očajavajte. Što je prije završite, prije ćete moći da nastavite po starom.

Vaga


Iznenadni događaji bi mogli da vam privuku nepozvane goste, ali oni nikako neće biti neželjeni. Otvorite vrata vašeg doma za drage ljude – prijatelje, poznanike, rodbinu. Danas vas očekuje mnogo dobre zabave i prijatnog druženja. Brige ovog svijeta ostavite za neki drugi dan. Ovoga puta, uživajte.

Škorpija


Ovo je dan kada ćete poželjeti da vaš uspjeh podijelite sa ostatkom svijeta. Nije ni čudo, s obzirom na to da ste neke bitne poslove uspješno priveli kraju. Vaš lični razvoj bi sada trebalo da vam bude prioritet. Posvetite se stvarima u kojima uživate, a koje uključuju kreativni rad.

Strijelac


Izvjesni uspjesi iz prošlosti su vam omogućili da ovih dana živite na račun stare slave. Iskoristite naredne dane prvenstveno da se dobro odmorite. Nakon perioda zatišja, slijede vam nove obaveze. Opskrbljeni pozitivnom energijom, uspješno ćete odoljeti svim izazovima.

Jarac


Danas ćete biti zabrinuti po pitanju svojih finansija. Neko bi vam mogao ukinuti priliv na koji ste računali, a i iznenadna neočekivana naplata bi vam lako mogla pokvariti dan. Razgovarajte otvoreno o svojoj situaciji. Dobar savjet iskusnog prijatelja bi vam mogao biti od velike pomoći. Ne plašite se!

Vodolija


Neki neočekivani događaj učiniće da se privremeno udaljite od svog partnera. To bi moglo da dovede do neprijatne situacije ili čak nekog incidenta. Pokušajte da nađete vremena da smireno razgovarate i riješite situaciju. Ukoliko ni to ne bude pošlo za rukom, razmislite o tome kakva je vaša veza ustvari.

Ribe


Možda ćete danas imati upalu grla ili neke druge simptome prehlade i to će umanjiti vašu sposobnost da kvalitetno ispunite svoje obaveze. Pokušajte da usporite malo. Vi ste po prirodi odgovorni i često sebe izlažete prevelikom naporu i stresu. Nađite način da se odmorite i relaksirate, kako ne biste zaista ugrozili svoje zdravlje.

www.minimagazin.info

NAJVEĆI PROŽDRLJIVCI ZODIJAKA? Utjehu u hrani pronalaze tri horoskopska znaka

OvanOvnovi svemu pristupaju sa strašću i zadovoljsvom, pa tako i hrani. Kada se osećaju neraspoloženo Ovnovi posežu za...

ZLIKOVCI ZODIJAKA Ove znakove niko ne voli, previše su dominantni i napadni

Među horoskopskim znakovima ima i onih koji bi, možda, trebali da porade na svom ponašanju i navikama zbog...

POSEBNO VJEŠTI Ova tri horoskopska znaka se najbolje ljube

Bik Bik je zemljani znak koji je poznat po svojoj senzualnosti i privrženosti. Osobe rođene pod ovim znakom obično...

HOROSKOP ZA 20. JUL Blizancima važni razgovori, Lav griješi, Riba gubi povjerenje

OVANPOSAO: Odlično ste raspoloženi i spremni da se maksimalno posvetite poslu. Očekuje vas povoljan period za ostvarenje dobrih...

Kakvu osvetu priprema svaki znak zodijaka kada je povrijeđen?

OvanLjudi rođeni u ovom znaku brzo se svete, bez previše razmišljanja. Njihova osveta je direktna, obično fizička ili...

Dnevni horoskop za 19.10.2023.

Ovan Novi razvoj događaja, vezan za romantičnu stranu vašeg života, ima izuzetno povoljan uticaj na vas – u stanju...

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. AVGUST Biku teško padaju kritike, Vagama neko radi iza leđa, Strijelac nepovjerljiv

OvanPosao: Ovaj dan vam može donijeti uspjeh u javnim nastupima i u pregovorima sa poslovnim saradnicima. Očekuje vas...

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR Ovnovima se komplikuje porodična situacija, Rakovima prošlost kuca na vrata

OvanSam početak dana je veoma neprijatan zato što ste prethodnih dana imali neka neprijatna iskustva sa ljudima iz...