back to top

Ovan

Partner će mnogo raditi, a možda i otputovati radi posla pa ćete na sebe morati preuzeti većinu porodičnih obaveza. Ipak, to vam neće teško pasti. Dobro ćete se nositi sa svakodnevnim pritiscima i zahtjevima nadređenih. Imaćete priliku početi projekat koji već dugo planirate. Dan je odličan za putovanja, ali budite oprezni u saobraćaju!

Bik

Dnevni horoskop za 21.07.2023.
Odnosi s partnerom neće biti najidealniji. Pokušajte se što više uključiti u rješavanje porodičnih problema, bez dubljeg zalaženja u nebitne detalje. Razmišljaćete o novim ulaganjima, gradnji kuće ili kupovini stana. Nećete se baš lako odlučiti na kupovinu, čak i ako ste u dobroj novčanoj situaciji.

Blizanci

Dnevni horoskop za 21.07.2023.
Očekuju vas ugodni događaji. Obnovićete kontakt s osobom s kojom ste bili u površnim odnosima, a koja bi vam u nečemu mogla biti od velike pomoći. U svemu što budete radili pronaći ćete nešto lijepo i zanimljivo, a kolege će isticati vašu predanost. U ljubavi je izgledna pojava novih emocija prema osobi koju već odranije znate.

Rak

Dnevni horoskop za 21.07.2023.
Povlačeći se u sebe i baveći se pretjeranim analiziranjem, mogli biste zapasti u neraspoloženje. Takvi ćete biti u prijepodnevnim satima, ali prema večernjima satima vaše raspoloženje će početi rasti. Zato ne čudi što ćete se veselo odazvati pozivu prijatelja na izlazak. Pazite šta pričate, jer nekoga možete uvrijediti.

Lav

Dnevni horoskop za 21.07.2023.
Blizak prijatelj povjeriće vam svoje probleme. Bićete objektivniji od njega pa će mu vaša analiza njegovog problema pomoći da otvori oči. Na poslu ćete biti snalažljiviji od većine kolega. Među prvima doći ćete u posjed informacija koje će vam osigurati prednost pred konkurencijom.

Djevica

Dnevni horoskop za 21.07.2023.
Ne planirajte zahtjevnije aktivnosti i ne dogovarajte sastanke, jer će vam malo toga polaziti za rukom. Danas će biti istaknuta napetost i nerazumijevanje pa ćete se prije posvađati nego nešto dogovoriti. Pretjerano isticanje ličnih doprinosa dovešće vas u neugodnu situaciju. Budite malo skromniji.

Vaga

Dnevni horoskop za 21.07.2023.
Neko će vam svojim ponašanjem pokazati da ga zanimate pa ćete cijeli dan o tome razmišljati. Posebno su moguća nova poznanstva i simpatije ako ste negdje na putovanju. Radno okruženje biće ugodno, a moguća je i proslava u povodu nečijeg rođendana ili napredovanja. Mogao bi vas kontaktirati neko iz inostranstva.

Škorpija

Dnevni horoskop za 21.07.2023.
Bićete energični, ali i nestrpljivi. Na nečiju kritiku mogli biste brzo planuti, a potom zaboraviti razlog ljutnje. Partner će primijetiti vaše promjene raspoloženja, ali vam neće zamjeriti, jer vas dobro poznaje. Razgovori vezani za podjelu imovine odvijaće se u vašu korist, a postoje naznake da će sve teći brže nego što ste mislili.

Strijelac

Dnevni horoskop za 21.07.2023.
Nepotrebno ćete ulaziti u rasprave i dokazivati da ste u pravu. Nemojte se čuditi ako se kolegama ili partneru zamjerite. Nedostajaće vam razumijevanja za ukućane, a krivac tome će biti nagomilano nezadovoljstvo. Ljubavni život neće biti bez teškoća, ali uz malo popustljivosti i dobre volje postići ćete sklad.

Jarac

Dnevni horoskop za 21.07.2023.
Moraćete obaviti mnogo stvari, a strpljenja i naklonjenih situacija biće malo. Osim poslovnog, zahtjevan će biti i privatni život. Ni ovdje nećete imati mira. Pomanjkanje takta biće sve primjetnije, ali ne samo kod vas nego i kod partnera. Večernji sati donose povoljnije planetarne uticaje pa će pritisci popustiti.

Vodolija

Dnevni horoskop za 21.07.2023.
Druženja i izlasci usmjeriće vaše misli u novom pravcu. Otkrićete nove nijanse ugode i zadovoljstva kojima ćete se prepustiti. Odgodite neke obaveze i dogovore i provedite dio dana u romantičnom okruženju. Zbližite se s partnerom, naročito ako ste se udaljili jedno od drugog. Samci bi danas mogli nekog upoznati.

Ribe

Dnevni horoskop za 21.07.2023.
Pripazite se zabuna i pogrešnih procjena u radu s ljudima i izmjeni informacija. Izaberite društvo osoba s kojima vam razgovor neće biti naporan. Osjetićete jak poriv da uradite ono o čemu posljednjih dana intenzivno razmišljate, ali dan nije povoljan za to. Ipak, već sutra vas prate mnogo bolje okolnosti.

www.minimagazin.info

Na ova četiri znaka će najviše uticati pun mjesec 31. avgusta

Energija Riba često podstiče hiperidealistički način razmišljanja, ali prisustvo Saturna će većinu nas zadržati na zemlji.Završavajući svaki lunarni...

Dnevni horoskop za 06.11.2023.

Ovan Moguće je da vam neko iz radnog okruženja pokušava predstaviti drugačiju sliku o nekom događaju. Vjerujte svojoj intuiciji....

Nova godina biće nevjerovatno uspješna za ova tri znaka

Astrolozi najavljuju da će 2024. godina biti srećna i u poslu i u ljubavi i povoljna za bilo...

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. SEPTEMBAR Biku priliv novca, Škorpija se osjeća loše, Jarcu poljuljano samopouzdanje

OVANPOSAO: Povoljan je dan za početak nove veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti....

Uvijek dobro raspoloženi: Ovi horoskopski znakovi su veseli, aktivni i spremni za druženje

Ako da, velika je vjerovatnoća da ste jedno od onih ekstrovertiranih bića čijoj se živahnoj ličnosti divi mnogi.Prema...

Ovi horoskopski znaci pravu ljubav dožive tek u drugom braku

Astrologija bi mogla da ponudi neke uvide zašto neki horoskopski znaci dožive pravu romansu tek u drugom braku.OvanOvnovi...

Ovi horoskopski znakovi s godinama postaju sve ljepši

Posebno unutrašnja ljepota, koja se tokom života ispoljava kroz povećanje samopouzdanja, više iskustva i smirenosti, s godinama postaje...

JESEN MIRIŠE NA LJUBAV Ovi horoskopski znakovi će pronaći srodnu dušu do kraja godine

Tri horoskopska znaka će do kraja 2023. pronaći ljubav svog života, a da to još i ne slute.RibeEmotivne...