back to top

Ovan

Ne budite najglasniji u društvu, ne upadajte drugima u riječ, ma koliko vas nečija blizina iritirala. Pokušajte ispraviti stare greške da biste povratili naklonost bliske osobe. Za prvi korak biće vam potrebno malo više hrabrosti, ali ako budete iskreni, sve će ići mnogo brže i jednostavnije. Moguća je svađa s partnerom.

Bik

Dnevni horoskop za 22.08.2023.
Naklonjene planete biće vaš kvalitetan vodič kroz sve ljubavne dileme. Kad ne budete bili u stanju dokučiti partnerovo ponašanje ili riječi, proradiće vaša racionalnost koja će vam omogućiti da stavite stvari na njihovo mjesto. Telefonski razgovor ili poruka ulijevaju vam nadu u skorašnji ljubavni početak.

Blizanci

Dnevni horoskop za 22.08.2023.
Zbog pozitivnih ljubavnih promjena, zračićete zadovoljstvom. Privlačiće vas noćni izlasci i zabava. S partnerom ćete se odlično nadopunjavati i iskazivati zajedničke čvrste stavove prema bitnim pitanjima te erotsku podudarnost u intimnim trenucima. Ako ste pred velikim odlukama, potreban vam je mir i veća koncentracija na vlastite potrebe.

Rak

Dnevni horoskop za 22.08.2023.
Najviše problema očekuje vas u međuljudskim odnosima i manjku porodične podrške. Pogoršaće se odnosi s ukućanima, ali to je prolazna kriza pa nemojte ništa preuveličavati. Prema osobi koja vam se sviđa nećete znati zadržati objektivno odstojanje. Osvajajte je polako i ne požurujte zbivanja.

Lav

Dnevni horoskop za 22.08.2023.
Nemojte misliti da su oni koji vam uvijek odobravaju ujedno i oni koji vas istinski podržavaju. Družite se s onima koji se ne boje pokazati svoj stav ili izreći iskreno mišljenje. Priuštite sebi nešto lijepo što će vas razveseliti i opustiti: možda komad odjeće, kozmetike ili nakita. Budite oprezni za volanom ako putujete na duže relacije.

Djevica

Dnevni horoskop za 22.08.2023.
Bićete strastveni i harizmatični. Ako imate simpatiju i nekog ko vam se sviđa, spretno ćete dati do znanja da ste zainteresovani i čekati da druga strana napravi prvi korak. Prolazno će se zakomplikovati rješavanje porodičnih i imovinskih pitanja. Moguća je svađa s partnerom zbog prevelikih troškova na odjeću i kućne potrepštine.

Vaga

Dnevni horoskop za 22.08.2023.
Brže i lakše ćete napredovati u poslu, a uskoro će u vaš život ući i novi ljudi – dočekajte ih s pozitivnom energijom. Bićete vješti na rukama, što će posebno doći do izražaja kod onih koji rade precizne poslove. Ostali će posebnom borbenošću i požrtvovnošću ostvarivati ciljeve, što će dati odlične rezultate.

Škorpija

Dnevni horoskop za 22.08.2023.
Najbolje će poslovati umjetnici i oni koji se bave istraživačkim radom. U ostalim poslovima pratiće vas zbrkane misli i loša koncentracija pa su moguće pogrešne procjene i propusti. Gubićete energiju na detalje ili prepirku s kolegama. Ukoliko planirate putovanje, trebaće vam mnogo vremena da se spremite. Pazite da nešto ne zaboravite.

Strijelac

Dnevni horoskop za 22.08.2023.
Doći ćete do novih saznanja i naučiti mnogo o sebi i drugima. Nepogrešivo ćete osjećati ljude, njihove probleme i motive i pristupati im na najbolji način. Bićete uporni, usmjereni na uspjeh i odlučni u namjeri da ostvarite zacrtano. Vodite računa o tome da vas drugi ne dožive pomalo nametljivima.

Jarac

Dnevni horoskop za 22.08.2023.
Partnerovu kritiku primićete vrlo teško, ali to nije razlog da izgubite samopouzdanje. Teško ćete se nositi sa stresom. Okružite se optimističnim osobama – možda vam pomogne njihovo dobro raspoloženje. Iako ste nestrpljivi da raščistite stvari, razgovore o nerazjašnjenim pitanjima iz prošlosti ne pokrećite.

Vodolija

Dnevni horoskop za 22.08.2023.
Uživajte u nečemu novom, odvažite se na iskorak od uobičajenog. Odnos s partnerom bitno će se popraviti zahvaljujući vašoj popustljivosti, a samcima se povećavaju šanse kod simpatije. Ukoliko namjeravate krenuti na put, gledajte kako ćete što sigurnije, a ne što brže, stići na odredište.

Ribe

Dnevni horoskop za 22.08.2023.
Činiće vam se da vam uvijek nedostaje nešto i da ste neprestano korak do potpunog ljubavnog ispunjena. Pribojavaćete se da se trenuci zadovoljstva ne rasprsnu. Kopkaće vas ljubomora, ali sami ćete shvatiti da ste skloni pretjerivanju. Zaboravite na ponos ako ćete time postići više sklada u kući.

www.minimagazin.info

TVRDOGLAVOST IM JE DIO LIČNOSTI Ovi horoskopski znakovi nikada ne priznaju greške

Oni vole da podržavaju pozitivan stav o sebi i mogu se osjećati zastrašeno ako je ta slika potkopana...

Nova godina biće nevjerovatno uspješna za ova tri znaka

Astrolozi najavljuju da će 2024. godina biti srećna i u poslu i u ljubavi i povoljna za bilo...

Dnevni horoskop za 26.07.2023.

Ovan Pred vama je dan bogat druženjima. Preplaviće vas svježa energija koja će biti zaslužna za vaš iskorak prema...

Dnevni horoskop za 21.07.2023.

Ovan Partner će mnogo raditi, a možda i otputovati radi posla pa ćete na sebe morati preuzeti većinu porodičnih...

GLUME DA SU FINI! Ova četiri znaka nikada ne pokazuju svoje pravo lice

Prema horoskopu najčešće se rađaju u ovim znakovima, a njihovo pravo lice gotovo da niko ne poznaje.RibeRibe odlično...

Pet ugljikohidrata koji će vam pomoći u regulisanju težine

Suprotno popularnom vjerovanju, nisu svi ugljikohidrati „loši“, čak i ako se tako smatra. U stvari, neki od njih...

KOJI SE HOROSKOPSKI ZNAKOVI NIKAKO NE PODNOSE Kada se sretnu dvije Djevice, među njima nastaje haos!

OvanOni ne shvataju da neko nešto ne može. A kada su sa Blizancima koji se stalno nešto nećkaju...

Pun Mjesec u Ovnu donosi sudbinski preokret za ova četiri znaka

Petak, 29. septembar, donosi posljednji Supermjesec (naziv za pojavu kada je Mjesec najbliži Zemlji odnosno kada je gravitaciona...