back to top

Ovan

Ukoliko ste trenutno u vezi, možete očekivati da vaša veza ode na viši nivo. Vaš partner i vi mogli biste odlučiti da se vjerite ili da odredite datum vjenčanja. Ukoliko ste u braku, onda biste mogli odlučiti da imate dijete. Ukoliko niste u vezi, očekujte da upoznate nekog novog. Spremni ste za vezu i potencijalni partneri to vide!

Bik

Dnevni horoskop za 24.08.2023.
Ako osjećate psihički umor, ne dopustite mu da vas savlada. Zaposlite svoj intelekt čitanjem, pohađanjem kursa ili misaonim igrama koje će vam izoštriti koncentraciju. Nekima će posao biti u drugom planu, jer će se posvetiti rješavanju porodičnih pitanja. Zahvaljujući vašem uticaju, značajno ćete uticati na odluke bližnjih.

Blizanci

Dnevni horoskop za 24.08.2023.
Obratite pažnju na osobu koja razmišlja drugačije od vas. Iako se s tom osobom nećete složiti u mnogo čemu, neće biti suprotstavljena vašim ciljevima pa biste mogli razviti zanimljivu saradnju. Iskoristite veče za druženje i zabavu, ali ne pretjerujte s alkoholom ako ga ne podnosite dobro. Nova ljubavna priča razvija se u dobrom pravcu.

Rak

Dnevni horoskop za 24.08.2023.
Kosmos vas poziva da uveličate svoje vizije. Vrijeme je da vidite veću, bolju i napredniju stranu stvari. Zapamtite da je život ogledalo. Malo je vjerovatno da ćete dobiti više od onog čemu se nadate. Zato, sanjajte o velikim stvarima i zamislite sebe u zvijezdama. Ne prodajte se za male pare.

Lav

Dnevni horoskop za 24.08.2023.
Tokom popodneva budite oprezni u vožnji i izbjegavajte rasprave s nepoznatim osobama. Posvetite se onome što vam dobro ide, a ako bude nekih teškoća, ne gubite odmah nerve. Odustanite od ciljeva za čije je ostvarivanje potrebno prilično truda, kapitala i vremena. Probavne tegobe mučiće one koji su pod stresom.

Djevica

Dnevni horoskop za 24.08.2023.
U vašem životu događaju se promjene koje vas čine nesigurnima. Ali kada počnete rješavati probleme, shvatićete da nisu nerješivi. Izgledi za emotivnu sreću rastu. S nekim ćete uspostaviti razumijevanje, ali nećete htjeti brzati prema ljubavnoj vezi. Bićete zadovoljni sitnim znakovima zbližavanja i polaganim udvaranjem.

Vaga

Dnevni horoskop za 24.08.2023.
Ako ste nadređena osoba, pojedini saradnici mogli bi neozbiljno shvatati vaše naredbe. Iako povišen ton i direktan, pomalo grub, nastup nisu vaša karakterna obilježja, mogli biste ih iznenaditi upravo takvim nastupom. Burni trenuci mogući su i u ljubavi, posebno kod onih koji imaju ljubomornog partnera.

Škorpija

Dnevni horoskop za 24.08.2023.
Dobro raspoloženje i samouvjeren nastup učiniće vas omiljenima u društvu. Ako budete tolerantni, lako ćete riješiti nesuglasice s partnerom. Neke očekuje kupovina poklona za nečiju svadbu ili rođendan, što će vas neizmjerno radovati. Prijateljstva će nuditi odličnu zabavu, a svaka promjena vezana za društveni život će vam goditi.

Strijelac

Dnevni horoskop za 24.08.2023.
Rješavaćete pitanje osiguranja, dugova ili nasljedstva. Bićete skloni trošenju pa se kontrolišite ili barem sastavite popis najnužnijih stvari koje morate kupiti. Bližnji će tražiti od vas da im se prilagođavate i žrtvujete. Pokušaćete se odmaknuti od onih koji vas opterećuju, ali nećete moći izbjeći bar neke ustupke.

Jarac

Dnevni horoskop za 24.08.2023.
Podnijećete veći teret obaveza zbog odsutnosti nekih kolega. Mogli biste govoriti pred većom grupom ljudi, nekog zastupati ili se uspješno odbraniti od neistinitih optužbi ili tračeva. Sve će vas to koštati nerava, a ni partner neće biti raspoložen saslušati vaše probleme. Ali zato su tu dobri prijatelji da vas utješe i ohrabre.

Vodolija

Dnevni horoskop za 24.08.2023.
Nemojte biti neaktivni do te mjere da se nećete htjeti odazvati pozivu na kafu. Mogli biste se iznenaditi kada shvatite da vas dotična osoba nije pozvala samo da biste kratili vrijeme, nego zato što ima problema. Zbog poslovnih obaveza moraćete žrtvovati privatni život. Nemojte dopustiti da partner ostane uskraćen.

Ribe

Dnevni horoskop za 24.08.2023.
Planete ističu verbalnu spretnost i domišljatost. Odlično ćete se snalaziti u kreativnim i umjetničkim aktivnostima. Postoje izgledi i za povezivanje s nekim ko cijeni vaše sposobnosti i pomaže vam da iz njih izvučete maksimum. Privlačićete tuđe poglede i primati komplimente na račun izgleda, ali i postignuća. U ljubavi vam stižu bolji dani.

www.minimagazin.info

Pavel Globa otkrio koja dva znaka Zodijaka će imati težak period do kraja avgusta

OvanPredstavnici vatrenog znaka krajem avgusta prolaziće kroz turbulentan period – moguće je da će uronuti u sopstvenu tugu...

9 zanimljivih osobina koje ćete pronaći samo kod žene rođene u znaku Škorpije

Za nju kažu da je prava “opasnica”. Neki je se boje, jer vjeruju da je njena žaoka prilično...

ASTROLOGIJA OTKRIVA Koji znaci se stalno svađaju, ali nikada ne raskidaju?

Djevica – VodolijaS obzirom na to da su Djevice perfekcionisti i sklone planiranju, one smišljaju načine kojima će...

Evo šta vladavina Škorpije donosi svakom znaku

Sa početkom sezone Škorpije znači da je i jesen u punom jeku. Ovo je vrijeme za prihvatanje transformacija...

OVO JE ISTINA O RETROGRADNOM MERKURU! Astrolog razbija mitove o ozloglašenom astrološkom periodu – “Zapišite želje, univerzum sve sluša!”

I došli smo do još jedne sezone retrogradnog Merkura. Opet ozloglašeni, neshvaćeni, optuženi, uplašeno-paranoični Merkur. Svaki put ista...

Dnevni horoskop za 25.07.2023.

Ovan Prevrtljivog ste raspoloženja pa biste mogli pokazati netaktičnost u komunikaciji s okolinom. Pokušajte izbjeći pretjerano dramatiziranje, pogotovo u...

STALNO SU U STRAHU OD NEČEGA Ovo su 4 paranoična horoskopska znaka

Ako je odgovor negativan, slijedeća četiri znaka će vam pokazati suprotno vašim vjerovanjima.RakOsjećajan Rak brine za sve oko...

Utjehu u hrani pronalaze ova tri horoskopska znaka

OvanOvnovi svemu pristupaju sa strašću i zadovoljsvom, pa tako i hrani. Kada se osećaju neraspoloženo Ovnovi posežu za...