back to top

Ovan

Snovi, koji plutaju na granici vaše svijesti, danas bi mogli da dobiju i svoj oblik. Iako ovaj proces zvuči divno, fantazije će vam komplikovati život ako se pretvore u stvarnost. Srećom, ne morate da podlegnete strahovima koji mogu zagorčati situaciju. Imajte na umu da danas nikome ništa ne trebate dokazivati. Sve što treba da uradite jeste da se postavite prema drugima čistog srca i otvorenog uma.

Bik

Dnevni horoskop za 25.08.2023.
Ako prijateljica ili koleginica danas zatraže vašu pomoć, vjerovatno nećete biti u stanju da ih odbijete. Možda ćete misliti da je pametnije da gledate svoja posla i da nastavite sa radom, ali racionalno nećete moći savladati svoja osjećanja. Ne uzrujavajte se ako ste obuzeti razumijevanjem prema potencijalnom gubitniku, jer nema ništa loše u pomaganju onima koji to traže. Samo zapamtite da prihvatanje sopstvenih ograničenja može spriječiti nastanak frustracija na ovom putu.

Blizanci

Dnevni horoskop za 25.08.2023.
Stvari na poslu danas se neće odvijati onako kako ste planirali. Vaš dan bi mogao biti okrenut naglavačke, jer nečije ponašanje negativno utiče na vaš raspored. Ne možete kontrolisati sve neočekivane događaje, ali možete promijeniti njihov ishod svjesno upravljajući vašim reakcijama. Možda ćete biti i bijesni, ali imajte na umu da opraštanje donosi najpozitivnije rezultate.

Rak

Dnevni horoskop za 25.08.2023.
Danas lako možete pogrešno protumačiti nečije namjere, čak iako želite da vjerujete u ono najbolje u njima. Možda imate sumnje da drugi ne podržavaju vaš trud i rad. Možete čak pomisliti i da oni rade protiv vas, ali se vjerovatno samo bojite odbijanja. Međutim, suočavanje sa vašom emotivnom nesigurnošću trenutno je važnije od zabrinutosti oko bilo čega drugog. Paradoksalno, mijenjanje vašeg stava pozitivno utiče na stav svih oko vas.

Lav

Dnevni horoskop za 25.08.2023.
Ovo je veoma intenzivan dan, posebno ako postoji neslaganje sa bliskom prijateljicom ili partnerom. Srećom, danas ste u prilici da neprijatnu dinamiku preokrenete u pozitivnu, uspostavljanjem novih granica. Umjesto analiziranja vaših trenutnih izbora, unutar uskih okvira vaših ličnih uvjerenja, uzdignite se korak iznad starih ograničenja. Preformulišite svoje iskustvo u duhu zahvalnosti i izobilja. Jednostavno, cijenite ono što imate sada.

Djevica

Dnevni horoskop za 25.08.2023.
Prerano je da napravite detaljan plan, jer možda još nemate čistu viziju svojih budućih ciljeva. Danas se nemojte zamajavati malim stvarima. Otvorite put ka svom srcu i sačekajte nekoliko dana prije nego što napravite smislenu strategiju. Imajte vjere u proces i dozvolite sebi da sanjate. Ako vam je na umu provod, danas je dan za to!

Vaga

Dnevni horoskop za 25.08.2023.
Određene akcije na poslu danas vam mogu poljuljati samopouzdanje. Srećom, bićete u stanju da se graciozno povučete; vaš smisao za humor može spasiti dan, samo ako to dozvolite. U početku, možete misliti da ste vi napravili grešku, ali vjerovatno ste dobili netačne informacije. Niste uradili ništa loše; jednom kada prestanete kriviti sebe, biće vam lako da stvari preokrenete u svoju korist.

Škorpija

Dnevni horoskop za 25.08.2023.
Danas možete reći prave stvari bez imalo truda, što vam može olakšati da dobijete ono što želite i da se osjećate dobro u svojoj koži. Međutim, možda će vam još uvijek biti potrebno malo vremena da razmotrite sve opcije koje imate ispred sebe. Ne podliježite pritisku – sačekajte da budete spremni prije nego se posvetite u potpunosti. U međuvremenu, uživajte u ljubavi koja je svuda oko vas.

Strijelac

Dnevni horoskop za 25.08.2023.
Snažne emocije vas danas privlače nekom posebnom, ali možete biti nesigurni oko onoga što slijedi. U normalnim okolnostima, odgovara vam da stvari smišljate u hodu, ali sada više oklijevate s obzirom na to da ste na nepoznatom terenu. Ironično, nema potrebe da žurite bilo gdje – već ste tamo gdje trebate biti. Ipak, vaš trenutni položaj može biti znatno izmijenjen nakon što se predomislite i opustite.

Jarac

Dnevni horoskop za 25.08.2023.
Danas vam neko može uputiti pozitivna osjećanja, što lagodan trenutak može pretvoriti u nezgodan. Možda nećete znati kako da reagujete pa čak možete odlučiti da podignete odbrambene zidove kako biste održali stabilnost. Međutim, to vjerovatno nije osoba koju izbjegavate; vaši lični problemi se mogu pojaviti u projektovanom obliku ako pokušate da ih ignorišete. Paradoksalno, kako vam postaje ugodnije da pričate o svojim emocijama, tako postajete i otvoreniji prema svima.

Vodolija

Dnevni horoskop za 25.08.2023.
Možete biti zbunjeni na poslu ako vas neko bude ignorisao. Ali nemojte to shvatati lično ako je ta osoba stidljiva i ako joj je potrebno da se emotivno povuče, kako bi stvorila siguran prostor. Nema potrebe da “proganjate” druge koji trenutno nisu spremni na interakciju. Pusitite ih da budu ono što jesu, bez ikakvih predrasuda ili očekivanja. Dajte prijateljima malo prostora, koji je i vama potreban s vremena na vrijeme.

Ribe

Dnevni horoskop za 25.08.2023.
Ako vam danas nije lako da izrazite ono što vam leži na srcu, inspirativni Mjesec vam daje vam hrabrosti da rizikujete ako se osjećate spremno. Međutim, odgovor možda neće biti onakav kakvim ga očekujete, jer drugi se mogu osjećati zastrašeno vašim otvaranjem. Previše priče može otkriti informacije koje oni ne žele da znaju. Zapamtite – ne morate sve da dijelite sa drugima. Pazite kome šta pričate. Reakcije drugih ljudi pomoći će vam da shvatite šta je vaš sljedeći potez.

www.minimagazin.info

NAJVEĆI PROŽDRLJIVCI ZODIJAKA? Utjehu u hrani pronalaze tri horoskopska znaka

OvanOvnovi svemu pristupaju sa strašću i zadovoljsvom, pa tako i hrani. Kada se osećaju neraspoloženo Ovnovi posežu za...

Imaju neraskidivu vezu: 3 horoskopska para kojima je suđeno da budu zajedno

Postoje horoskopski parovi koji je suđeno da budu zajedno, jer čine neraskidivu vezu.Provjerite da li je i vaša...

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. SEPTEMBAR Jarčevima stiže nagrada, Vodolijama novo poznanstvo, Lav se zamjera mnogima…

OVANVaš dnevni horoskop za 10. septembar vam predviđa novu poslovnu saradnju. Kraj radne nedjelje dočekali ste sa pola...

LJUBAV ĆE IM ZAKUCATI NA VRATA Pet horoskopskih znakova koji će upoznati srodnu dušu u septembru

LavPripadnici ovog znaka u zadnje su vrijeme iskusili loše razdoblje u ljubavnom životu, ili je sve nekako stalo...

Dnevni horoskop za 08.08.2023.

Ovan Iako ćete sarađivati s osobama čija vas preosjetljivost može iritirati, prilagodite se pa većih problema neće biti. Ako...

Astrolozi upozoravaju na tri opasna datuma u novembru: Najviše utiču na brakove i novac

Ipak, čekaju nas tri izazovna, bolje reći, opasna dana, ali će nam svemir dati priliku da jesen završimo...

Astrolozi otkrivaju šta svakom horoskopskom znaku popravlja raspoloženje

Događaji i vijesti koje nas svakodnevno okružuju, mogu uticati na to da naše raspoloženje ne bude na „nivou“.OvanDa...

ZLIKOVCI ZODIJAKA Ove znakove niko ne voli, previše su dominantni i napadni

Među horoskopskim znakovima ima i onih koji bi, možda, trebali da porade na svom ponašanju i navikama zbog...