back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUL Vodolija da bude oprezna s parama, Biku nikad bolji dan, Strijelac na mukama…

OVAN
Dnevni horoskop za 26. jul vam predviđa mnogo obaveza, očekivanja od vas će biti velika ali ste na visini svakog zadatka. Vaše samopouzdanje je na vrhuncu i osjećate se kao da sve možete da ostvarite, privatno ili poslovno. Imate iznenađenje za partnera!

BIK
Prva polovina dana prolazi vam u obavezama, i imate utisak da danas nemate dovoljno sati za sve što bi trebalo da ostvarite. Razmislite da li se neko u vašoj okolini samo pretvara da radi ono što se od njega očekuje i kako biste na to mogli da mu skrenete pažnju? U ljubavi vam je savršen dan!

BLIZANCI
Vaš dnevni horoskop predviđa neki nesporazum na poslu, pa otvorite četvore oči. Moguće je da će se neko „zakačiti“ za vas oko nečega što se dogodilo u prošlosti, a što nikako da vam zaboravi. Razmišljate o promeni vezanoj za fizički izgled.

RAK
Vrlo ste uzbuđeni danas zbog nekog plana koji imate, ali pazite kome otkrivate detalje. Neka osoba iz vaše okoline je ljubomorna na vas. U ljubavi, slijedi vam flert koji će vas oboriti s nogu!

LAV
Dnevni horoskop za 26. jul godine u znaku je neke nesigurnosti koju osjećate, kao da previše stvari zavisi od drugih, a ne od vas, i to vam stvara nelagodu. Morate više da verujete u svoje sposobnosti, jer ipak nije situacija takva kakvom vam se čini. Danas je dobar dan za veće troškove ako ste planirali šoping!

DJEVICA
Odličan period za vas, na poslu vam stižu pohvale a u vaš život ulazi nova doza romantike. Ako niste u vezi, odjednom uživate u flertu sa osobom koju ste do sada smatrali prilično staromodnom, a koja vam otkriva svoje nove osobine. Kada je zdravlje u pitanju, pripazite se prejake klime, moguće je da će vam smetati.

VAGA
Možda ste još uvijek kod kuće, ali mislima ste na odmoru, na nekoj dalekoj, lijepoj destinaciji gdje niko nema vaš broj telefona. Prethodni period vas je iscrpio i potrebno vam je da se napunite dobrom energijom. Oslonite se na partnera i prijatelje, neophodno je da vas razvesele i podsjete vas da život nisu samo obaveze.

ŠKORPIJA
Ljubavni život vam zadaje glavobolje, nešto ne štima u vezi ali nikako da dokučite da li je do partnera, ili do vas. Iskren razgovor je jedini put da rešite taj problem, i bićete prijatno iznenađeni, jer zapravo nije toliko veliki koliko ste oboje mislili. Isplanirajte kraći put za vikend, prijaće vam.

STRIJELAC
Vaš dnevni horoskop za 26. jul je u znaku preispitivanja, neka negativna misao ili situacija vam nikako ne da mira. Zapamtite da ništa nećete riješiti tako što ćete se samo vrtiti ukrug sa svojim mislima, potrebna vam je objektivna perspektiva da biste shvatili šta da uradite drugačije. Povedite računa o ishrani, moguće je da ćete pretovariti stomak.

JARAC
Ako niste u vezi, čeka vas uzbudljivo ljeto jer se u vaš život vraća neka osoba koja vam se davno dopadala, a tada niste imali priliku da produbite vaš odnos. Da li je baš ovo ljeto kada će se zvijezde poklopiti za vezu sa tom osobom? Budite hrabri i iskoračite iz svoje zone komfora!

VODOLIJA
Budite oprezni s novcem, novčani horoskop vam nije sjajan danas i moguće je da ćete biti na gubitku. Sve veće troškove odložite za neki drugi dan, a danas prištedite. U ljubavi, dobijate poruku koju niste sigurni kako da protumačite!

RIBE
Dnevni horoskop za 26. jul vam predviđa neobičan susret o kojem ćete razmišljati u danima koji tek dolaze. U pitanju je osoba koju poznajete površno, ali će vam reći nešto što niste očekivali. Da li ste upravo stekli novu simpatiju, ili neprijatelja?

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

ASTROLOGIJA OTKRIVA Ovo su najomraženiji znakovi zodijaka

Ovan Ovan je vrlo asertivan i takmičarski nastrojen i ove se osobine mogu smatrati liderskim kvalitetima, međutim, neki bi...

ZLIKOVCI ZODIJAKA Ove znakove niko ne voli, previše su dominantni i napadni

Među horoskopskim znakovima ima i onih koji bi, možda, trebali da porade na svom ponašanju i navikama zbog...

Dnevni horoskop za 23.11.2023.

Ovan Možete se osjećati malo introspektivno danas i odlučite da idete ukorak sa ostalima, pomahnitalim tempom. Vi ste pažljiva...

Dnevni horoskop za 04.09.2023.

Ovan Nemojte neodgovornošću izigrati povjerenje nadređenih. Brojni razgovori i kolege, koji će navraćati na vaše radno mjesto, odvući će...

Utjehu u hrani pronalaze ova tri horoskopska znaka

OvanOvnovi svemu pristupaju sa strašću i zadovoljsvom, pa tako i hrani. Kada se osećaju neraspoloženo Ovnovi posežu za...

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. AVGUST 2023: Djevicu partner više neće da trpi, a evo ko “puca” od para

OVANBIKPOSAO: Nije potrebno da očekujete previše. Imate sve šanse da se stabilizujete kroz poslove koji traže dinamiku u konverzaciji,...

Dnevni horoskop za 17.10.2023.

Ovan Kreativni projekti, na kojima ste radili u posljednje vrijeme, danas će napokon izaći na vidjelo. Obavili ste sjajan...

Astrologija otkriva: Koji horoskopski znak je vaša savršen partner

Bik i DjevicaBik i Djevica dijele praktičnu i postojanu prirodu. Bik cijeni pažnju Djevice na detalje, dok se...