back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR Lav doživljava procvat, neko čezne za Bikom…

OVAN
Dnevni horoskop za 5. oktobar sugeriše da zauzdate jezik u prisustvu starije muške osobe sa kojom sarađujete. Moguć je nesporazum koji se neće dobro završiti po vas. Očekujte poziv iz inostranstva, neko silno želi da vas čuje. Moguća glavobolja.

BIK
Danas bi bilo mudro da izbjegavate da pravite planove koji uključuju ulaganje novca. Ne dozvolite da vas ponese entuzijazam, dobro razmislite da li je isplativ. Neko intenzivno razmišlja o vama, a vi niste spremni da otvorite srce. Problemi sa zglobovima.

BLIZANCI
Pokušavate da se usredsredite na posao, ali vam ne ide. Patite od hronične iscrpljenosti. Probajte da se spavate više i unosite više vitamina. Očekuju vas lijepi trenuci sa partnerom. Spremio vam je neko iznenađenje!

RAK
Okružili ste se ljudima koji vam sve „aminuju“, čak i kada niste u pravu. Budite malo objektivniji prema sebi, ne zanosite se idejama koje će vam donijeti više štete nego koristi. Partner ima problem i očekuje da mu pomognete. Posvetite mu pažnju.

LAV
Napolju može da lije kiša, ali vama je u srcu sunce. Neko je u vama podstakao osjećanja za koja niste ni znali da su moguća, imate rješenje za sve, nezaustavljivi ste. Zadržite taj osjećaj i samo naprijed. Isplanirajte put sa voljenom osobom, uživaćete u romantici. Posjetite zubara.

DJEVICA
Dnevni horoskop za 5. oktobar predviđa Djevicama dan za pamćenje. Briljirate na poslu, nazire se kraj projektu u koji ste puno uložili. Slobodne Djevice će prodrmati nova osoba iz njihovog okruženja. Proradiće leptirići u stomaku. Uzimajte vitamine.

VAGA
Ako razmišljate o promjeni posla, danas je dobar dan da započnete pregovore. Ne pristajte na lošije uslove, čak i ako imate utisak da posao ima dobru perspektivu. Doći će bolja ponuda. Osjećate pritisak u vezi, problem ćete riješiti ako budete iskreni. Čuvajte se povreda.

ŠKORPIJA
Danas poslije dužeg vremena osjećate zadovoljstvo, obavili ste važan posao i očekuje vas nagrada. Zauzete Škorpije imaju krizu u vezi, pritisnite pauzu i dobro razmislite šta želite. Slobodni mogu da očekuju udvaranje na krajnje neobičnom mjestu. Pazite na ishranu.

STRIJELAC
Očekujte razrješenje važnog problema na poslu. Osoba sa kojom nikako ne uspijevate da nađete zajednički jezik će priznati grešku i okrenuti list. Partner ima nedoumice u vezi sa zajedničkom budućnošću. Budite iskreniji. Čuvajte se prehlada.

JARAC
Otkrićete da osoba za koju ste mislili da vam stoji na putu uspjeha zapravo vam se divi iz potaje. Riješite nesporazum, zajedno biste mogli da napredujete. Slobodne Jarčeve očekuje flert sa osobom koja bi mogla da bude značajna u njihovom životu. Moguća je kostobolja.

VODOLIJA
Nalazite se na raskrsnici. Imate ponudu koja bi mogla da vam život preokrene za 360 stepeni, ali plašite se promjena. Posavjetujte se sa prijateljima, oni će vam dati dobar savjet. Partner vrši pritisak na vas, želi da zna na čemu je. Moguće su alergije.

RIBE
Dnevni horoskop za 5. oktobar sugeriše Ribama da „povuku ručnu“ na poslu. Neke stvari ste pogrešno protumačili i mogli biste da naprečac donesete pogrešnu odluku. Romantični ste, sanjarite o pravoj ljubavi. Osvrnite se oko sebe, možda nekome niste dali šansu, a trebalo je. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Dnevni horoskop za 15.08.2023.

Ovan Problem kod kuće, koji je bio u pozadini, danas bi mogao izbiti u prvi plan. Možda ćete se...

KOJI SE HOROSKOPSKI ZNAKOVI NIKAKO NE PODNOSE Kada se sretnu dvije Djevice, među njima nastaje haos!

OvanOni ne shvataju da neko nešto ne može. A kada su sa Blizancima koji se stalno nešto nećkaju...

Dnevni horoskop za 16.09.2023.

Ovan Informacije koje danas dođu do vas možda neće biti potpuno tačne. Neko možda širi tračeve ili izmišlja priče....

Dnevni horoskop za 17.07.2023.

Ovan Nesporazume s partnerom okretaćete na humor. Ipak i sami znate da takvim ponašanjem iritirate drugu stranu pa ipak...

IZGUBLJENI U SVOJIM MISLIMA Koja četiri znaka su najveći sanjari Zodijaka

RakZa Rakove svijet je poput oceana, ispunjen dubokim emocijama i razmišljanjima. Oni su pravi majstori introspekcije i uvijek...

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JULI Ovnu stiže pomoć, Lavu ljubavni problemi, Vodolija razočarana

OVANPOSAO: Pomoć koja vam dolazi od strane neke osobe iz inostranstva će vam na ovom polju biti veoma...

HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR Ovnu izazovi, Lavu ljubavni problem, Jarac se dvoumi

OVANPOSAO: Primjećujete promjene u poslovnom okruženju koje vam ne odgovaraju. Naredni period vam donosi izazove.LJUBAV: Ušli ste u...

Pred nama je moćan astro period: 13. avgust je važan datum, stižu pare, ali to nije sve

Sunce, planeta vitalnosti, trenutno se nalazi u Lavu, gdje će 13. avgusta formirati aspekt (konjukciju) sa Venerom koja...