Evo koji znak će sudbina iznenaditi, a ko će ostvariti svoje planove

OVAN

Jedno od prvih predloženih imena za Tviter bilo je „Friendstalker“. Čak i uz neke dobre ideje, sudbina neće ići u pravcu koji se u ovom trenutku čini jedini mogućim i morate ostati otvoreni za životna iznenađenja. Period iza vas je bio težak i vjerovatno ste umorni. Zato se u narednim nedjeljama dovoljno odmorite da podignete nivo energije i ostanete budni.

Pitanja fiziologije su pojačana i važnija nego što su bila neko vrijeme. Idite na rutinski pregled, svaki dan učinite nešto dobro za svoje tijelo i razmislite o rutini koja će vam po svaku cijenu ostaviti dovoljno vremena za prijatne aktivnosti i prijatne susrete. Vaše zdravlje bi trebalo da bude vaš apsolutni prioritet.

BIK

Neće biti lako opustiti se u prvoj polovini mjeseca, jer prethodni brojevi, kao i novi koji se gomilaju, unose stres na sto i fokusiraju se na svakodnevne probleme koji zamaraju. Posao mora biti obavljen, a vi morate pronaći radost u malim stvarima i pokušati da ne raspršite sliku dok popravljate ono što je neko vrijeme pokvareno. Na vama je da uspostavite rutinu koja će služiti ljepoti i ljubavnim kontaktima u drugoj polovini mjeseca. Kako se približava sljedeći mjesec, postaćete svjesni potencijala određenih veza. Spremni za zdrava partnerstva, ne bi trebalo da ignorišete svoj osjećaj ili kompromis tamo gdje je kompromisa previše. Stvoriće se ravnoteža u kontaktima gdje ima dovoljno ljubavi i svako je spreman da se izbori za svoj pravi deo odgovornosti.

BLIZANCI

Vrijeme teče brzo i tokom ovog mjeseca odluke donijete na početku mjeseca mogle bi da dožive apsolutnu transformaciju do kraja. Ne držite se previše čvrsto za svoje misli, jer one imaju za cilj da očiste i pokažu vam put koji vam donosi radost, a ne da vas vezuju lojalnošću koja je preuzela inicijativu u koju zapravo niste sigurni.

Ne činite pokret dok ne zaspite na njemu, osim ako ne dolazi iz dubokog vašeg emocionalnog svijeta i ako vas srce ne zove. Obavezno angažujte svoja čula dok kontrolišete pristup svojoj fiziologiji i izbjegavajte toksične supstance i uticaje koji nisu apsolutno neophodni ili neizbežni. Izaberite alternativne metode liječenja da biste došli do korijena problema i otkrili kako će holistički pristup pomoći vašem opštem blagostanju.

RAK

Brzina svjetlosti izračunata je u 17. vijeku posmatranjem orbite Ia, jednog od Jupiterovih mjeseca. Vaš um je spreman za transformaciju, da vidite vezu između stvari koje je bilo teško povezati. Važno je da odvojite vrijeme, dovoljno se odmorite i dobijete sat vremena za spavanje u danima koji su pred vama kako biste maksimalno iskoristili svoje znanje i procesirali ono što se dešava u vama.

Dajte prisustvo i važnost svom unutrašnjem svijetu, a ne bilo čemu spolja. Koliko god da ste emotivni, ne bi trebalo da dozvolite da vas vaša empatija odvoji od sopstvenih potreba, shvatajući da ih treba cijeniti i zadovoljiti na svaki mogući način. Pronađite način da nahranite svoje srce.

LAV

Dobijate odgovarajuću pomoć i bez problema organizujete svoj rad i dnevne aktivnosti početkom mjeseca. Međutim, stvari koje bujaju ispod površine obično izađu na vidjelo kada ih najmanje očekujete. I kako mjesec odmiče, mogli biste da ispunite nove rokove i da budete gurnuti preko sopstvene ivice.

Stavite svoje povjerenje u ruke onih koji vas nisu izneverili u prošlosti. Previše drugih šansi neće vam donijeti mnogo koristi. Pogotovo ako ste iznijeli svoje mišljenje, a ono nije bilo poštovano ili uzeto u obzir. Izrazite ko ste i nemojte razmišljati da se bavite malim stvarima i izazovima koji služe samo da pokažete vašu posvećenost određenom cilju.

DJEVICA

Emocije će preplaviti vaš svijet prvih nekoliko nedjelja u mjesecu. Ali niste spremni da odustanete od kontrole, čak i ako to ne služi vašem srcu. Pokušajte da oslobodite grč i napravite mjesta da stvari izvučete iz vašeg sistema. Čak i ako se s vremena na vrijeme osjećaju loše i preplavljeni. Ima dovoljno vremena da ispunite sve svoje potrebe, mentalne, emocionalne i fizičke. Sve što vam zaista treba je balans.

Do kraja mjeseca, odnosi bi trebalo da dobiju novi oblik. Slobodni pripadnici znaka iznenada bi se mogli naći u ozbiljnoj vezi, dok su oni koji su već bili uključeni otkrili nove dijelove sebe koje treba prepoznati. Čak i ako sumnjate, odlučite da ne ulazite u sporedne veze, tajne dogovore ili bilo šta što bi pokvarilo vaš emotivni svet. Pratite svoje srce dok održavate fokus.

VAGA

Crno-bijeli snovi bili su češći u eri crno-bijele televizije. Posmatrajte efekte okolnosti koje vas svakodnevno okružuju na vaš svijet i vaše unutrašnje blagostanje. Promjena vaše rutine je neophodna i postaje jasno da vaš odnos sa tehnologijom treba da dobije novi oblik kako biste mogli da živite svoj svakodnevni život u boljem dodiru sa prirodom.

Izaberite pravi odmor za vikend, u pravom društvu, provedite vrijeme sa porodicom i ostavite telefon, računar i TV po strani. Da biste se vratili svom najradosnijem Ja, prvo morate prestati da se udaljavate od funkcionalnih i praktičnih stvarnosti koje vas mogu učiniti radosnim. Ne morate da se otupljujete. Umjesto toga, potrebne su vam smjele promjene i čista zahvalnost za ono što već imate.

ŠKORPIJA

Dok će mnogi ljudi početkom mjeseca prolaziti kroz razne emocionalne izazove, vama je lakše da funkcionišete u okviru problema koji se mogu riješiti nego u svijetu iluzija koje okruženje često stvara. Hrabrost vam može donijeti duševni mir čak i kroz patnju i negativnost, ali morate vjerovati u svrhu i ravnotežu iza svakog pojedinačnog događaja u vašem životu.

Postoje stvari koje su veće od vas i ne zavise od vaših postupaka koliko god se trudili da ih kontrolišete. Pustite se i tražite ispunjenje na drugom mjestu, jer imate potencijal da dosegnete ono što vam je duboko u srcu, a ono je ograničeno samo vjerovanjima koja nisu utemeljena u korijenu vašeg djetinjstva.

STRIJELAC

Stres je ponovo na stolu, ali vam je lakše da funkcionišete u haotičnim mentalnim procesima nego u svetu pospanih, zamornih emocija koje vas vezuju za prošlost. Vaš um je potpuno funkcionalan, ali još uvijek postoje problemi koji čekaju da budu riješeni kako biste se konačno oslobodili dubokih i zabrinjavajućih problema koji vas vezuju. Poštovanje drugih znači i poštovanje njihovog polja lične odgovornosti.

Nemojte im smetati i ne preuzimajte njihov teret da im pomognete kada im pomoć nije ono što je najbolje za njihov rast. Empatija ide daleko, ali samoempatija mora biti uspostavljena u punom cvijetu. Meditirajte, razmotrite svaku emociju koja vam se nađe na putu i ​​pokušajte da ostanete u najdubljoj mogućoj vezi sa svojim unutrašnjim svijetom kako biste svoje potrebe mogli da izrazite u zdravom narativu, spremnim za sve blagoslove Univerzuma.

JARAC

Čarls Darvin je tačno predvideo vrstu moljca na Madagaskaru godinama prije nego što je viđena. Znanje služi vašem boljem razumijevanju budućih događaja, a vi ga već imate u svojim rukama, umu i srcu. Nemojte sumnjati u sopstvene sposobnosti kada imate vremena da iznesete nove lekcije na sto dok ste spremni da ih hrabrite dok se pojave.

Previše oprezan vas drži podalje od veza koje imaju moć da izleče vaše srce. Morate ostati otvoreni za dobro i loše kako biste mogli da obradite informacije i nastavite da učite iz njih. Ne zatvarajte svoje srce kada vam je potrebna dodatna podrška. Umjesto toga, gledajte na situaciju otvorenog srca, znajući da svaka rana može postati ključ za nešto mnogo veće u budućnosti.

VODOLIJA

Racionalan pristup neće mnogo pomoći kod emocionalnih problema i onoga što smatrate da bi trebalo da bude na vrhu vaše liste prioriteta kako biste mogli da se nosite sa izazovom i mogućom povredom koja dolazi zajedno sa radosnim potencijalom. Do kraja mjeseca prtljag koji nosite će postati jasniji i shvatićete šta nije funkcionisalo i šta treba da se popravi.

Održavajte visok nivo energije vježbanjem, prirodnim okruženjem i zdravim aktivnostima koje će pomoći vašem tijelu da ostane zdravo, a hormoni u ravnoteži. Dajte svojoj sreći šansu tako što ćete se rutinski brinuti o sebi i sa ljubavlju prema cjelokupnoj svojoj fiziologiji.

RIBA

Stres je najavljen početkom mjeseca, ali će se ublažiti u narednim nedjeljama dok popravljate ono što je pokvareno i vodite računa o detaljima koji zahtijevaju vašu pažnju. Željeli biste da se odmorite, odete na odmor i promijenite cijeli pejzaž da biste stekli novu perspektivu. Ako je moguće, brzo izaberite datum i ne oklijvajte predugo.

Neke odgovornosti nećete izbjeći čak i ako se jako trudite, pa biste mogli brzo završiti sa njima, igrajući sve pred sobom. Ne morate biti previše ozbiljni, čak i ako situacija zahtijeva ozbiljan pristup. Stavite svoje blagostanje na prvo mjesto i njegujte radosnu stranu svog srca bez obzira na poteškoće koje predstoje. Humor bi trebalo da bude vaš najzdraviji odbrambeni mehanizam

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Možda vas zanima

HOROSKOP ZA SUBOTU, 27. AVGUST Blizancima bolja zarada, Djevici dobra ponuda, Ribe donose važnu odluku

OVAN POSAO: Planirate privatni posao koji bi mogao da bud veoma uspješan. Pred vama je povoljan period za zaradu. LJUBAV:...

9 osobina žena rođenih u znaku Djevice koje nećete pronaći kod drugih

Svijet oko vas je divno mjesto i u njemu postoji tako mnogo stvari kojima se treba radovati, ali...

9 kvaliteta koje možete pronaći samo kod žene rođene u znaku Strijelca

Ona je toliko optimistična, kao rijetko ko. Zapravo, njen optimizam i pozitivan pogled na svijet isijavaju iz nje...

Sudbinski preokreti i važne lekcije, spektakularan početak promjena

Horoskop otkriva da oktobarski pun Mjesec u Ovnu ima iscjeljujuću moć. To neće biti prikriveno, magično, nježno, on...

Dnevni horoskop za 20.09.2022.

Ovan Nametnuti poslovi ili pritisak, kojem će vas podvrgnuti šefovi, sputaće vašu kreativnost i prave potencijale. U pitanju je...

Dnevni horoskop za 03.03.2023.

Ovan Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok događaja. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi,...

UVIJEK SE ZALJUBE U POGREŠNU OSOBU Ova 4 horoskopska znaka ulaze u veze s ljudima koji ih ne cijene

Neki ljudi nikako ne uspjevaju pronaći savršenog partnera.Iako čeznu za ljubavi, uvijek završe u lošoj vezi s osobom...

SKRIVENE MOĆI HOROSKOPSKIH ZNAKOVA Ko je lider, ko otvara dušu, a ko unosi svjetlo u prostoriju?

OvanOvnovi inspirišu ljude u svojoj okolini da se konačno suoče sa strahovima i urade šta žele. LJudi rođeni...