Kako da znam da mu se sviđam? Vjerojatno ne postoji djevojka koja si u nekom trenutku nije postavila ovakvo pitanje.

Kažu da nije teško reći vidi li dečko djevojku samo kao prijatelja ili nešto više jer će to otkriti njegovi postupci. Sve je u detaljima, ljubav prema nekome ne može se lako sakriti, jer svaki čovjek odaje neke univerzalne ljubavne signale.

Dovoljan je barem jedan signal, jedan znak da shvatite da mu se sviđate? Donosimo vam dvadeset jedan. Na vama je da ih uočite i prepoznate.

Pitanjima nikad kraja

Ako nastavi postavljati pitanja, vjerojatno mu se sviđate. Želi nastaviti razgovor, a možda i otkriti kakvi ste “u duši”. Naravno, prijatelji također puno razgovaraju, ali simpatija dodaje šarm, često koketiranje.

Njegovo ponašanje

Ponaša se drugačije kad je u vašoj blizini. Muškarci uglavnom nisu skloni mijenjanju svog uobičajenog obrasca ponašanja, čine to samo ako im se netko sviđa. Na taj će način pokušati privući vašu pozornost. Radit će neke neobične stvari, a ako ga poznajete od ranije, lako ćete primijetiti da se nešto događa.

Njegov osmijeh

Još jedan dobar znak je da se smije s vama više nego inače. Ima i onih koji se smiju svakoj drugoj stvari, ali to se prepoznaje. Ima i onih koji su sramežljiviji, ali se nasmiješe kad vas vide. Ne rade to da vas uvrijede, već da vam daju do znanja da im se sviđate. Ako i dalje uspostavi kontakt očima, bingo.

On ignorira

Iako se situacija zna zakomplicirati, mnoge od njih znaju ignorirati baš kad im se netko sviđa. To se događa iz dva razloga – ili želi znati je li vam stalo ili je sramežljiv i nervozan je pred vama. U svakom slučaju, ignoriranje bez posebnog razloga može biti dvosjekli mač – to može biti jedan od znakova da mu se sviđaša i da mi se ne sviđaju neke tvoje kvalitete pa izbjegava kontakt.

Tražio je tvoj broj telefona

Neće tražiti vaš broj bez razloga. Naravno, ako je s poslovne ili društvene strane, druga je situacija. Ali ako to nije slučaj, evo još jednog znaka.

Povezivanje na društvenim medijima

Danas se svatko može lako povezati putem društvenih mreža, ali kada se povežete, prepoznat ćete o čemu se radi po njegovim aktivnostima. Ako često lajka vaše slike, objavljuje ili vam piše i započne razgovor, sve će vam brzo biti jasno.

Imaš li dečka?

Takva pitanja postavljaju samo zainteresirani. Jasno ko dan.

Slučajni dodir

Dodiruje li vas povremeno, na pristojan i fin način? Muškarci vole ostvariti fizički kontakt, čak i najmanji, s osobom koja im se sviđa. Ako stalno traži razlog da vam bude blizu, evo još jednog znaka.

Kako da znam da mu se sviđam

Postaje ljubomoran

Uvijek ima i mrvicu ljubomore kad razgovarate s drugim dečkima. Naravno, nastojat će da to prođe nezamijećeno, ali će brzo odgovarati na pitanja, postavljati pitanja i nametati temu.

Zapamtit će i najmanju stvar koju ste mu rekli

Muškarci nisu baš dobri u pamćenju detalja, ali ako mu se sviđate, ako mu se stvarno sviđate, zapamtit će ih.

Zadirkivanje

Sjećate li se još prvih simpatija, načina na koji su vam privukli pažnju povlačenjem za kosu? Tako skreću pažnju na sebe. Čak i kad odrastu, zafrkavaju te, onda kad im se svidiš, privlače pažnju. Čak i ako te pokuša nasmijati, to je to.

Ne baci oko na druge djevojke

Znate onu situaciju kada sjedite s prijateljem, a on se ne ustručava mjeriti djevojke u prolazu i komentirati njihovu ljepotu? Osoba kojoj se sviđate to neće učiniti, jer je njegov fokus upravo na vama. S vremenom ćete primijetiti spominje li djevojke i na koji način. Zapravo, možete ga pitati i da li je zainteresiran za djevojku, mogao bi vas iznenaditi odgovorom. – (Kako da znam da mu se sviđam)

Pomaže ti

I to više od prijatelja, makar mu i bilo dosadno, ali zbog vas će to učiniti s entuzijazmom. – (Kako da znam da mu se sviđam)

Traži dodatne minute

Ako ste mu prijatelj, bez problema će se pozdraviti, rastati se od vas i otići ili se odjaviti s chata. Ali ako mu se sviđate, to neće biti baš lako. Svaka dodatna minuta je dragocjenija i to ćete vrlo lako prepoznati. Možda ćete provesti cijelu noć pišući poruke o nečem sasvim običnom, ali svejedno ćete imati dojam da je to najbolji razgovor ikada. Ako želi s tobom provoditi što više vremena, sviđaš mu se. – (Kako da znam da mu se sviđam)

Kako da znam da mu se sviđam

Kad je s tobom, ne koristi svoj telefon

Kada nam je pažnja usmjerena na sugovornika, ne koristimo telefon u isto vrijeme. Tako je jasno. Upijamo detalje i obraćamo pažnju na njih jer nam je stalo. Te male stvari čine velike stvari. Tamo.

Daje ti komplimente

Bilo da se radi o odjeći, obući, šali, izjavi ili vašoj osobnosti općenito, muškarac komplimentima pokazuje svoju privrženost i simpatije. – (Kako da znam da mu se sviđam)

Dopisujete se dugo

Pišete o svemu i svačemu, šalite se pa dotaknete ozbiljne teme? Možda se provuče neki flert? Ide dalje i dalje! Ovo je čak i najjasniji znak. – (Kako da znam da mu se sviđam)

On gleda tvoje oči, a ne tvoje tijelo

Ljubav i požuda dvije su različite kategorije, procijenite sami kako vas on vidi. – (Kako da znam da mu se sviđam)

Upoznaje vas s prijateljima

Možda tvoji prijatelji već znaju da mu se sviđaš pa te žele upoznati? Ili vas želi upoznati sa svojim najužim krugom ljudi? To radi samo onaj čije si srce dirnuo. – (Kako da znam da mu se sviđam)

Razgovara s vama o svojim planovima

Uglavnom, muškarci rijetko imaju dugoročne planove, ali ako vam ih iznese, znači da mu je stalo do vašeg mišljenja. Tu vidi potencijal. – (Kako da znam da mu se sviđam)

Samo ga pozovi van

Najsigurnije je nazvati ga i vidjeti ga. Budite šarmantni i otkrijte jesu li osjećaji obostrani. Nemojte to činiti na način koji će ga učiniti nervoznim, možda prešutjeti istinu. Polako, spontano i sigurno – nema greške. – (Kako da znam da mu se sviđam)

Netko se još može zapitati: “Kako da znam da li mu se sviđam?”, možda još uvijek ima onih nesigurnih koji redovito primaju ljubavne signale, pomozite im svojim komentarom. Možda nešto nismo spomenuli, ali bitno je za ovu temu. – (Kako da znam da mu se sviđam)

PREPORUKA

Šta vidjeti u Sarajevu

Ako se pitate šta vidjeti u Sarajevu, na pravom ste mjestu. Kada se pomisli na Sarajevo, mnogima prvo...

Kako razveseliti svoju bolju polovicu originalnim poklonom?

Postoje li ljudi koji ne vole darove? A ako je tako – definitivno su u manjini....

Njemački ovčar – najbolji zaštitnik vaše obitelji

U moderno doba, njemački ovčar ostaje jedna od najpopularnijih pasmina pasa, trenutno odmah iza zlatnog retrivera. Njemački ovčari su...

Kako proslaviti dječji rođendan s vršnjacima?

Organizacija rođendana za dijete s vršnjacima zahtijeva pažljivo planiranje kako bi svi mali gosti uživali i kvalitetno...

Hrana za mačke – što mačke nikako ne smiju jesti

Vlasnici kućnih ljubimaca često nisu informirani o hrani koja bi mogla negativno utjecati na njihove krznene prijatelje. Sigurno...

Kako prirodnim putem izliječiti afte u ustima?

Koliko ste puta imali bolne promjene u ustima, a da niste znali o čemu se radi? Kako prirodnim putem...

Osiguranje vozila – sve što trebate znati o obveznom auto osiguranju kao mladi vozač

Osiguranje vozila - Ako ste vlasnik automobila u Hrvatskoj, obvezno auto osiguranje zakonski je propisana dužnost koju trebate...

Online Konsultantske Usluge: Savjeti za Uspjeh

Online Konsultantske Usluge: Savjeti za Uspjeh - uvod Izgradnja Vaše Konsultantske Brand Persone: Identitet i Vrijednosti Izgradnja snažne brand persone...