back to top

Pomračenje Sunca svim znakovima mijenja život: Neki će dobiti neočekivane pare, a drugi će sresti ljubav svog života

Bik

Novi počeci vam predstoje u raznim oblastima. Najzad ćete ostvariti nešto što odavno planirate – upisaćete neku rekreaciju sport, više ćete se družiti sa prijateljima koje ste zapostavili, bićete ljubazniji prema kolegama. Ovaj period je dobra prilika da započnete novi plan kada je reč o zdravom načinu ishrane i fizičkoj aktivnosti.

Blizanci

Očekuje vas vatromet strasti, mnogo flerta, upoznavanje prave ljubavi ukoliko ste slobodni. Često ćete se viđati sa prijateljima, pa se potrudite da budu oni koji vas inspirišu. Ako imate decu (ili ih želite), očekuju vas lepe vesti.

Rak

Promene će se desiti u okviru doma i porodice. Možete se preseliti, sređivati kuću, kupovati novi nameštaj, krečiti ili više vremena provoditi sa porodicom u udobnom domu. Ipak, vaša pažnja može da se usmeri i na neke porodične probleme koje ćete morati da rešavate kao treća strana.

Lav

Sticaćete nova znanja i veštine. Možda ćete naći novi hobi. Imaćete potrebu za pisanjem i govorom. Uspostavljaćete nove kontakte sa ljudima koji imaju ista interesovanja. Sada ćete najzad otputovati nekud gde odavno planirate.

Devica

Pojaviće se mogućnost da zaradite više novca – dobićete povišicu plate, naći dodatni posao ili potpuno novi. Tako ćete obezbediti sebi više onoga što će vam stvoriti osećaj udobnosti i spokoja.  Ukoliko sada ostanete bez posla, shvatite to kao priliku da nađete bolji.

Vaga

U narednom periodu ćete se više družiti i flertovati. To će vam biti prioritet. I dalje ćete imati želju da uđete u vezu koja će vas ispuniti u svakom smislu, a sada vam se može ukazati takva prilika, samo dobro otvorite oči. Budite jasni kada izražavate svoje mišljenje, želje i osećanja.

Škorpija

Više vremena ćete provoditi u kući i početi da pravite promene u navikama ili ponašanju. Razmišljaćete o načinima na koje možete da prevaziđete svoje unutrašnje borbe bolje se povežete sa ljudima koji su vam dragi.

Strijelac

U narednom periodu ćete se najviše pažnje posvetiti novim počecima sa prijateljima i raznim grupama koje imaju ista interesovanja kao vi. Želite kraj sebe ljude koji su podjednako radoznali i puni energije i takve odnose ćete negovati. Mogli biste da ostvarite nešto što mnogo želite neko vreme ili da upoznate srodnu dušu.

Jarac

Očekuje vas promena u profesionalnom životu. Možete dobiti odličnu priliku za napredovanje, ili neku nagradu u vidu novca, ili ponudu za novi posao. Ovo je dobar period da udružite snagt sa kolegama radi ostvarenja poslovnog cilja.

Vodolija

Promenićete sistem verovanja. Povezivaćete se sa ljudima koji imaju iste ideale. Možete otputovati u neku daleku zemlju ili se čak preseliti u inostranstvo. Neki mogu završavati fakultet ili se usavršavati na neki drugi način, uglavnom, učićete nešto novo.

Ribe

Bićete u prilici da steknete nešto novo kada je reč o imovini. Možda ćete kupiti kola, stan, otvoriti firmu sa partnerom ili započeti zajednički život i u tom smislu se udružiti. Možete dobiti vesti o nekoj zaostaloj isplati duga, stipendiji ili nasledstvu.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Rođeni baksuzi: Ova 4 znaka Zodijaka sreća zaobilazi u širokom luku

Evo o kojim znakovima je riječ.OvanOvnove najviše pokreće ambicija i visoki standardi, a paradoksalno je to ono što...

KOJI ZNACI ZODIJAKA GAZE PREKO SVIH? Čak i porodicu stavljaju iza karijere

Ovan Ovnovi, vođeni svojom vatrenom prirodom, imaju snažnu želju za postizanjem svojih ciljeva. U potrazi za uspjehom, oni se...

Dnevni horoskop za 02.09.2023.

Ovan Mogući su problemi s roditeljima, odnosno teškoće u uspostavljanju skladnog odnosa zbog generacijskog jaza ili potrebe bližnjih da...

3 ZNAKA HOROSKOPA KOJE LJUBAV ČEKA KASNIJE U ŽIVOTU Zaleću se ili odbacuju sve – sreća dolazi poslije 40. rođendana

Neke žene i muškarci od najranije mladosti znaju kakvog partnera priželjkuju, a drugi prođu kroz muke pogrešnih izbora....

Ova četiri horoskopska znaka su najgora u zavođenju

Flert nije svačija jača strana. To je umjetnost koju je malo ko uspio da savlada. Morate istovremeno da...

Dnevni horoskop za 09.09.2023.

Ovan Dan vam baš neće početi najslavnije. Ne provocirajte pojedince sklone svađi, a prema prijateljima budite tolerantni. Mogli biste...

Ona je odana do kostiju, ali jednu stvar je nikada ne pitajte! Žena rođena u ovom horoskopskom znaku je najveći biser

Znate li koji horoskopski znak odlikuje žena koja je pozitivna, hrabra, srčana, temperamentna i odana?Naravno, to je žena...

Dnevni horoskop za 01.09.2023.

Ovan Udovoljavanje vlastitim željama je dobro iskustvo, ali danas ste na putu pretjerivanja. Ipak, vjerovatno se osjećate srećno ugađajući...