back to top

SEDMIČNI NOVČANI HOROSKOP Blizanci i Djevice bi mogle napraviti veće troškove, ovog srećnika čeka dobitak

Ovan

Da ne biste podlegli finansijskim problemima, važno je redovno spavati i odmarati se, kako biste postigli dobre rezultate na poslu i donosili ispravne odluke. Pokušajte da se bolje organizujete.

Bik

Ne kasnite na posao i sastanke i provodite manje vremena na društvenim mrežama, a radite više. Posao bi vam sada trebao biti na prvom mjestu. Radite na sebi, usavršavajte se, kako biste postigli veći uspeh.

Blizanci

Ostvarićete korisne poslovne kontakte, pa je bolje da ne potcenjujete značaj komunikacije. Preko interneta ili društvenih veza možete pronaći bolji posao koji će vam doneti više novca. Krajem nedelje budite oprezni, tih dana možete biti manje koncentrisani i rasejani, pa pazite da ne pogrešite.

Rak

Finansijske i poslovne probleme rešavate brzo, a možete imati i veću kupovinu. Nema ništa loše u tome, ali pazite da ne propustite neke detalje. Zauzmite hobi koji vam može doneti mnogo novca.

Lav

Ako želite da dobijete povišicu ili bolju poslovnu poziciju, iskoristite sav svoj šarm, ali samo to neće biti dovoljno, moraćete da budete odgovorni i prihvatite sve radne zadatke koje dobijete. Ako previše pričate o svojim dostignućima, vaše kolege mogu biti ljubomorne, zato se nemojte hvaliti.

Djevica

Biće vam teško da krenete ka postizanju novog cilja. Pažnja i oprez neće škoditi. Samo pazite da se ne preopterećujete jer to može oslabiti vaš fokus i efikasnost na poslu. Ne ostavljajte skupe stvari i novčanik bez nadzora na javnim mestima.

Vaga

Neka finansijska pitanja trebalo bi da budu rešena do vikenda ili neke veće kupovine koju planirate. Ne gomilajte zadatke i prebacujte svoje odgovornosti na druge. Što manje to radite, to će vam biti bolje.

Škorpija

Imaćete izazovnu nedelju kada je novac u pitanju, odnosno bićete zabrinuti zbog nekog duga. Prvo platite svoje račune, a zatim otplatite dug. Na poslu morate da pronađete rešenje za problem koji vas muči već duže vreme.

Strijelac

Ove nedelje nije preporučljivo kupovati skupe stvari, ali pazite na svoje troškove. Možete ići na razgovore za posao, ali ne očekujte odgovor odmah. Fleksibilnost će vam pomoći da vaše finansije budu stabilne i da ne padnete u minus.

Jarac

U ovom trenutku, bolje je ne planirati skupe kupovine. Ako morate da trošite novac ili prolazite kroz neke poteškoće u procesu rada, nemojte paničariti, već sve detaljno analizirajte. Na taj način ćete uspeti da izbegnete neuspeh i nesuglasice sa kolegama.

Vodolija

Prilikom kupovine nemojte žuriti, dobro razmislite da li vam nešto zaista treba. Koncentrišite se na posao tokom radnog vremena. Ne izbegavajte svoje poslovne obaveze da vam to ne ide preko glave.

Riba

Ne bacajte novac na gluposti. Posebno štetne mogu biti odluke vezane za novac, koje donosite impulsivno. Tokom ovog perioda biće vam teško da rasporedite svoj novac tako da vam bude dovoljno do sledeće plate.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Ovaj znak je najnesrećniji u Zodijaku: Stalno mijenjaju raspoloženje i žive u neprestanom strahu

Vage su poznate po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, zbog čega sebe vrlo lako i brzo mogu da...

HOROSKOP ZA 26. AVGUST Bik pakuje kofere, Škorpija zadovoljna, Vodoliji poslovni problemi

OVANPOSAO: Nije vam povoljan dan za posao. Očekuje vas period u kojem možete da imate razne komplikacije na...

Dnevni horoskop za 10.08.2023.

Ovan Danas ste odlučni u ispunjavanju ciljeva te nećete usporiti čak i ako vam neko stoji na putu. Nažalost,...

SVE MIRIŠE NA KEŠ! Ovi horoskopski znakovi će se obogatiti do kraja 2023!

Ukoliko se pitate ko će biti materijalno stabilan do kraja godine, onda su to znaki među kojia su...

Svi bi da budu jedan od ovih horoskopskih znakova

Astrolozi tvrde da ukoliko znate u kojem znaku je neka osoba rođena, tada možete saznati i dosta toga...

ASTROLOZI SMATRAJU DA JE NAJTEŽE BITI U VEZI SA OVA ČETIRI ZNAKA Teški su i hladni u ljubavnim odnosima

Postoje ljudi koji su vrlo oprezni kada su u pitanju emocije. Teške su naravi, zatvoreni i ne opuštaju...

Dnevni horoskop za 02.12.2023.

Ovan Vaše psihičke sposobnosti, mašta i intuicija će biti na veoma visokom nivou. Energija kojom ćete zračiti privući će...

Ova 3 znaka su miljenici svakog društva: Harizma je njihovo srednje ime

LavKralj džungle i zodijaka nosi ovu titulu jer ostavlja snažan utisak na sve, od kolega do pretpostavljenih. Iako...