back to top

TNT Group: Tri decenije inovacija u medijskoj i marketinškoj industriji

Prošlo je 27 godina otkako je TNT Group započeo svoju misiju oblikovanja medijskog pejzaža Balkana. Od skromnih početaka sa lokalnim radijem u Travniku, TNT Group je izrastao u dominantnu medijsku silu s uređivačkim timovima i medijima u Sarajevu, Tuzli, Zenici, kao i širom Srbije i Hrvatske. 

Danas, TNT Group predstavlja vodeću medijsku grupaciju, razvijajući najveću mrežu blogova i lokalnih medija u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji.

Naš portfolio sadrži preko 80 niša sajtova i news portala, dva radijska brenda — TNT Radio i Narodni Radio, koji uključuju 7 lokalnih radio stanica, kao i 4 tematska TV kanala. 

S ukupnim sedmičnim dosegom koji premašuje 6 miliona čitatelja, slušatelja i gledalaca, TNT Group je neizostavan izbor za kvalitetnu zabavu, pouzdane lokalne vijesti i korisne informacije.

Zahvaljujući našem detaljnom poznavanju tržišta i potreba publike, u mogućnosti smo pružiti našim partnerima efikasno oglašavanje na internetu, radiju i televiziji. 

Naše platforme omogućavaju ciljano oglašavanje prema specifičnoj lokaciji i profilu korisnika, čime se maksimizira vidljivost i uticaj kampanja naših klijenata.

Kroz godine, TNT Group je ostao predan svojoj viziji povezivanja ljudi, ideja i kultura kroz inovativne medijske formate. 

Naša posvećenost kvalitetu i inovaciji čini nas liderima u digitalnoj transformaciji medijskog pejzaža Balkana, a naša sposobnost da kontinuirano evoluiramo i prilagođavamo se promjenama ključ je našeg dugogodišnjeg uspjeha i rasta.

FIS donirao 30.000 KM udruženjima za brigu o djeci sa posebnim potrebama

Kompanija FIS donirala je ukupno 30.000 KM za 17 udruženja za brigu o djeci sa posebnim potrebama koja...

Kako steći ugled kod poslovnih suradnika

Dobar ugled možda je najvažnija i najveća imovina koju možete steći u poslovnom svijetu. Dobar ugled...

Kako davati i primati darove u poslovnom svijetu

Darivanje je način iskazivanja pažnje, poštovanja i zahvalnosti. Evo kako davati i primati darove u poslovnom svijetu. Ponekad se...

Kako odabrati autodijelove – najvažniji kriterij odabira

U današnjici česta tema jeste kako odabrati autodijelove, a da pri tome ne donesemo pogrešnu odluku. Zamjena autodijelova jedna...

Sve je lakše kad se podijeli

Decembar je mjesec kupovine i poklona, bilo da se radi o djeci, drugim članovima porodice ili nekim drugim...

Privrednicima u TK najveći problem nedostatak radnika i parafiskalni nameti

Rezultati redovnog godišnjeg anketiranja privrednika, predstavnika firmi članica komore i poslovnih očekivanja privrednika u 2024. godini, predstavljeni su...

Od lokalnog kanala do globalnog fenomena u okrilju TNT grupacije

Kanal 6 televizija, jedan od najgledanijih medijskih izvora u Bosni i Hercegovini i šire, s ponosom obilježava svoju...