back to top

Žene rođene u ovih 5 horoskopskih znakova su “slabe” na mlađe muškarce

Pronaći pravog partnera ponekad može biti pravi izazov.

Ipak, nekada tragamo za partnerima u pogrešnoj generaciji.  Ovih pet horoskopskih znakova se odnose na žene koje su sklonije pronalaženju sreće i dobrog partnera u mlađim muškarcima.

Neke žene naprosto uživaju sa partnerom mlađim od njih, zbog energičnijeg života i mladalačke energije koja im nedostaje. Te karakteristike često pobjede ozbiljnost muškaraca njihovih godina, prenosi „TimesofIndia.com“.

Ali, takav izbor za ove horoskopske znake može imati i velike benefite.

  1. Rak

Žene Rakovi obožavaju da vode brigu o drugima, a ponajviše vole da njeguju i brinu o svojim partnerima. Stoga ove žene traže nekoga mlađeg od njih, o kome mogu da brinu i da se osjećaju voljeno. Drugi razlog je i to što ove žene žele da sakriju svoje mane u takvim vezama, jer ako vodite računa o manama mlađih, vaše mane ostaće vješto prikrivene.

  1. Ovan

Više volite mladiće, jer njihovi postupci mogu odlično da se uklapaju sa vašim. U potrazi da se ponovo osjećate mladoliko i da imate isto spontano i impulsivno ponašanje kao ranije, birate ove muškarce u odnosu na druge. Daju vam uzbuđenje i radost, što je odlčan balans, baš zato što ste jedan od najzrelijih horoskopskih znakova.

  1. Bik

Bikovi su zaista zaštitnički nastrojeni, tako da njihov osnovni instinkt da zaštite nekoga takođe obuhvata i njihove ljubavne odnose. Stoga, žene ovog horoskopskog znaka često sebe vide kao stariju figuru, na koju se njhov partner treba ugledati. Vole da nekome daju uputstva ili vole malo komandovanja, pa bi najbolja opcija bila da potraže nekog mlađeg od njih.

  1. Blizanci

Žene ovog horoskopskog znaka traže ljude veoma slične njima. Blizanci obično imaju veoma zabavnu ličnost, pa misle da sa godinama čovjek postaje sve dosadniji. Dakle, oni vole ljude koji mogu da odgovaraju njihovoj ličnosti i energiji, ali i da imaju isti „ukus“. Takođe vole da flertuju i da se druže sa novijim generacijama.

  1. Škorpija

Škorpije vole strastvene i intimne odnose. Mlađi ljudi imaju tendenciju da imaju ove kvalitete, tako da nije iznenađenje da žene traže mlađe partnere. Ove žene takođe smatraju da bi zabavljanje sa starijim muškarcem bilo dosadno, pa da bi začinile svoj život, tragaju za ne pretjerano ozbiljne ili neobavezne veze sa mlađim muškarcima.

aloonline.ba

Dnevni horoskop za 16.08.2023.

Ovan Izlazite i zabavljajte se – bićete svima simpatični i privlačni. Ako nešto započinjete, ugodno će vas iznenaditi podrška...

Bik, Djevica i Jarac su najveći materijalisti Zodijaka, novac igra veliku ulogu u njihovom životu

BikBikovi su poznati po svojoj želji za luksuzom i komforom. Vole kvalitetne stvari i često su spremni uložiti...

Astrologija tvrdi: Ova tri horoskopska znaka su najgori vozači!

Ovan Iako su spretni i sigurni u svoje vozačke vještine, na ovu su listu dospjeli zbog nepromišljenosti i naglasiti...

LJUBAVNI HOROSKOP DO 28. OKTOBRA Aloonline.ba

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak kada je ljubav u pitanju.OVANNaredne nedjelje ćete biti mnogo više fokusirani na...

KO ĆE NAS “PRODATI” BEZ IMALO GRIŽE SAVJESTI? Prijateljstva nekih znakova ne samo da pucaju već često završe i ratom

Vodolija i LavOba znaka vole vrlo blizak odnos sa ljudima oko sebe, ali na sasvim drugačije načine. Vodolijama...

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR Bik da se kloni svađa, Ovnu se ostvaruju planovi, Lava očekuje zavodljiv poziv…

OVANDnevni horoskop za 3. oktobar je u znaku lijepih vijesti, konačno dolazi ono što ste dugo čekali. Ovo...

ŽENE, ČUVAJTE SE MUŠKARACA ROĐENIH U OVA 4 ZNAKA U početku su mili i dragi, a onda pokažu „pravo lice“

Vodolija Vodolije imaju nevjerovatno dobro razvijene socijalne vještine. Zbog toga mogu bez problema delovati simpatično i pristupačno, ako tako...

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. OKTOBAR Biku se komplikuje ljubavni život, Rak treba da primijeni savjet kolege

OvanOvo je savršen dan se okrenete sebi stvarima koje već neko vrijeme rješavate sa partnerom. Obratite pažnju i...